Voimat yhdistettävä

Siilinjärveläinen naisten superpesiksen seura Siipettäret ilmoitti keskiviikkona luopuvansa sarjapaikastaan. Syyt ovat taloudelliset. Seura on tehnyt kolmen viimeisen kauden aikana tappiota yli 100 000 euroa. SiiPen naiset pelaavat jatkossa kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla. Siipettärien johto kertoi keskittävänsä kaikki voimavarat nuorisotyön kehittämiseen.

Siipettäret on ollut pohjoissavolaisen naispesäpalloilun lippulaiva. Siksi sen ratkaisu on surullinen, mutta ymmärrettävä. Seura teki viisaan päätöksen, kun panokset kohdistetaan nyt nuorisotyöhön. Nousu pääsarjaan onnistuu vain oman juniorityön kautta. Pelaajistossa on ollut paljon vierastyöläisiä tähän asti.

Seura oli asettanut päättyneen kauden yleisökeskiarvotavoitteekseen 400 henkilöä. Katsojia peleissä oli keskimäärin 187. Menestyvä joukkue kerää yleensä hyvät yleisömäärät. Siipettäret ei yltänyt kärkitaisteluihin. Silti heikkoa yleisömäärää pitää ihmetellä, sillä Siilinjärvi on tunnettu ja perinteikäs pesäpallopaikkakunta.

Jotta Pohjois-Savossa tulevaisuudessa nähdään miesten ja naisten Superpesisjoukkue, pesäpalloihmisten on yhdistettävä nykyistä tehokkaammin voimansa. Puijon Pesis noussee 1 - 2 vuoden sisällä pääsarjaan. Sinne pääsevät myös Siilinjärven naiset, jos pesäpalloihmiset luovat oikean strategian.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Pääkirjoitukset

Liikenneverot Savon kansan bensaa juo

Leikkauskiistassa on järkevää etsiä sopua

Työtä tarjolla tositarkoituksella

Menestysnälkä ei saa polkea eettisiä arvoja

Lemmikkialan kasvu ei laannu

Yksi asia yhdessä illassa

Taksilain korjaamiselleon vankat perusteet

Ylä-Savossa kytee matkailujytky, jota vauhdittavat olut ja eukonkanto

Sähkö ei ole korvannut polttomoottoreita

Muuttoliikkeessä on aina monta muuttujaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.