Kuuma linja

Sininen taivas, valkeat pilvet ja aurinko paistaa täydeltä terältä! Havupuiden urut soittavat tuulen musiikkia ja ”koivuneidot” kuuntelevat ujoina. Osassa metsää pilkistää vihreä aluskasvillisuus ilahduttaen. Hengitän syvään tätä autiutta, toivoen kaikille ihmisille ja eläimille terveyttä. Viiden kilometrin metsälenkki taittui ihanissa merkeissä.

Marja 72 v. ja Bella-koira 10 v.

Suomen hallitus ei ole tarvinnut kuunnella mitään varsinkaan opposition painotuksia tässä poikkeuslakien tekemisessä. Kyllä hallitus toimii koko ajan tehokkaasti ja oikealla tavalla. Ei hallitukselle kuulu puuttua millään tavalla eläkerahastojen käyttöön.

Hyvää työtä tekee hallitus

Teollisuuden ja Akavan ay-pomot nauttivat turvatusta tulosta hyvinä ja huonoina aikoina. Asuntobisneskuviot suurin häpeä!

Ahneus rajaton

On rehellistä myöntää, että Helsingin ja Tampereen pormestarit ovat yli-innolla ajaneet kaupunkeihinsa teollisuutta, valtion virastoja työpaikkoineen muun maan kustannuksella. Nytpä siis koronakin, että kulut ovat siellä.

Pysyn maalla

Jaakko Pirttiahosta oli hyvä kirjoitus (SS 2.3.). Juokse, Jaakko, juokse.

Yx lueskelija

Miksi vanhempi ei voi itse kuntouttaa lastaan? Osaa varmasti, kun on homman monesti nähnyt ja itse lapsensa maailmaan synnyttänyt. On priorisoitava tästä päästä, jotta yhteiskunnalle hyötyä työllään tuottaneet ikäihmiset saavat maksamansa hoidon korona-aikaan ja samoin normaaliaikana.

Työtä ikänsä tehnyt

Olisko nyt hyvä hetki lopettaa tämä ”sairaan hyvää” -sanonta.

Very good

Eivätkö viikot matkatöissä Helsingissä olevat ole turvallisuusriski palattuaan viikonlopuksi kotiin Kuopioon?

Rakennusmies

Kun olet oppinut käsienpesun, puhdista ”isopöpö” eli kännykkä päivittäin.

Pelasta kansa

Arvomaailma on erilainen nykyhallituksella kuin Sipilän hallituksella. Saamme olla kiitollisia, miten nuoret ministerimme ovat fiksuja ja tekevät oikeita ratkaisuja tänä kriisiaikana riitelemättä ja yhteisymmärryksessä. Elämä edellä, ei raha. Voimia teille, vastuunkantajat.

Tähän mennessä paras hallitus

Lopullinen totuus koronaviruksen osalta on: se kestää aikansa ja sitten loppuu.

Ainoa fakta

Uskomatonta intoilua siilinjärveläistaustaiselta Into-kustantajalta koskien perustuloa (SS 23.3.). Hän sanoi suoraan, että hallituksen kannatuksen säilyminen on tärkeintä. Lopuksi vielä esitti, että perustulon saannin edellytyksenä olisi kuuluminen ammattiliittoon.

Että silleen

Koettakaa nyt ihmiset ymmärtää, että ihmisen elimistö alkaa rappeutua huomattavasti ja vastustuskyky heikentyä 70 ikävuoden jälkeen. Ylimielisyys ja vähättely tässä asiassa on suurta järjen köyhyyttä.

Laumasuojaa tarvitaan

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu