Kuuma linja

Pääkirjoitus hoitajien vaateista vähän ihmetytti (SS 22.3.). Eikö työn vaarallisuus ja vastuullisuus ole jo käynyt ilmi? Aina on jostain syystä huono aika perätä oikeuksiaan. Jätetään muutama pyöräilykatukaista, rakennus, hornetit myöhempään ja turvataan, että hoitajat pysyvät töissään eivätkä hakeudu vähemmän kuluttaviin.

Mikä on oikeus ja kohtuus?

Nyt tarvitaan veden ruiskutusta Kuopion Antikkalan taivaalle, jotta Pihlajalaakson asumisviihtyvyys paranee. Sumukilpi suojelee liialta auringonvalolta.

Pintaliitäjä

Eikös tällaisena erikoisena aikana voitaisi kaikki parkkipirkot laittaa karanteeniin, että yhteiskunta voisi huolehtia heikoimmistaan ja toimittaa ruokaa ja muuta apua sairaille ja vanhuksille ilman, että siihen heti pölähtää nämä sakottajat?

Kuvottavin asia Kuopiossa

Eikö meppi Elsi Katainen ymmärrä, ettei pari päivää rajat kiinni ole syypää yritysten kaatumiseen, työttömyyteen tai ettei ihmiset pääse liikkumaan (SS 21.3.)? Typerää politikointia vakavalla asialla.

Mitä EU teki pandemian suhteen?

Missä ovat Nalle Wahlroosin viisaat ohjeet? Nyt saattaa tulla hiekkaa pankin lattialle.

Jyrki-boy

Kylläpä jäi pöyristynyt olo, kun täysin aiheetta varastamisesta epäiltiin eräässä kuopiolaisessa silmälasiliikkeessä. Löydän kyllä uudet pokat muualtakin.

Nöyryytetty

Nyt olisi tilaisuus palata aikaan, jolloin yöt ja sunnuntait olivat vapaat kaupanteosta tavarataivaassa.

Aikaa elämälle

Etätyötä tekevä valittaa nyt yksinäisyyden tunteesta. Hyvä kokemus henkilöille, jotka eivät ole kokeneet työttömyyttä. Työttömällä samat tunteet eikä edes tietoa, milloin pääsee töihin ihmisten pariin.

Ehkäpä nyt ymmärretään

Marinin kannattais hehkuttaa harkiten koronatoimiaan hallituksessa. Kyllä totuus tulee esille ajoituksessa. Olisi kannattanut ottaa opiksi muilta, kun ”annettiin” Suomelle aikaa reagoida, mutta ei toimittu nopeasti. Aikaa olisi ollut!

Rooperontti

Milloin korkein hallinto-oikeus päättää susien äänioikeudesta? Kyllä niille pitää sellainenkin olla ja päivärahat, kun kerran suojellaan kuin ihmisiä!

Laki koskee kaikkia

Te, jotka arvostelette nuorisoamme käytöstavoista usein varsin kärkevästi, miettikääpä, millaiset vanhemmat heillä kenties on. Ei omena kauas puusta putoa.

Pappa Pöljältä

Äkkiä laskien, jos KYSin alueella esimerkiksi vain 50 koronapotilasta joutuisi tehohoitoon keskimäärin 11 vuorokauden ajaksi potilasta kohti, tarvittaisiin 14 000 kappaletta täysiä suojavarustussettejä hoitohenkilökunnalle. Onko? Mitä vastaa KYSin johto?

Älkää huolehtiko

Nykyinen korona-keissikin osoittaa voimakkaan presidentin tarpeellisuuden. Emme tarvitse Putinin kaltaista yli-ihmistä ja yksinvaltiasta, mutta palautettakoon välittömästi entiset presidentin valtaoikeudet.

Hyvä Niinistö

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu