"Mahtavaa kun rokkikokki taas piristää Kuopionlahden nukkumalähiötä"

Mahtavaa kun rokkikokki taas piristää Kuopionlahden nukkumalähiötä. Laitan kuulolaitteeseen uuden pariston ja rollaattorin kumeihin lisää ilmaa, ja jos promillet sallivat, käyn vähän lähempää kuulostelemassa mielimusiikkia.

Rokkivaari

Keskuskentän katsojakapasiteetiksi suunnitellaan 6 000:tta henkeä. Lättänäksi jäävät uudet katsomot. Vähintään 8 000 pitäisi olla, jotta olisi jotenkin linjassa kaupungin kasvuvisioiden kanssa.

Peku

Oli sitten nappikirjoitus Tuomas Heikkilältä Antenni-palstalla 28.7. "Aina hauskaa olla pittää..."

Lissu

Moka Lahden talvikisoissa aikanaan, johtiko se siihen, että testaus siirtyi norjalaisille. Arveluttaa nyt jatkuva Norjan ylivoima talvikisoissa, esimerkiksi viime talvena Lahdessa. Eikö vieläkään tajuta tutkia norjalaisia? Ei ole tullut mieleen kenellekään astmalääkkeiden käyttö, mikä parantaa hengittämistä.

Olenkohan väärässä?

Anttilan konkurssiloppuunmyynnin jonottajat, olisiko kannattanut käydä Anttilassa useammin, niin ei olisi tätäkään loppuunmyyntiä tullut.

Korpit haaskalla

Elämä on yhtä huijausta: veroparatiisit, urheilu, autot, lääkketkin, elintarvikkeet ynnä muut. Loputon lista, miksiköhän? Ihmisten pohjaton ahneus. Ei tämä tivolitouhu hyvältä näytä!

Arvot kunniaan

Venäjään luottaminen politiikassa on samaa tyhmyyttä kuin luottaminen heidän puhtaaseen urheiluunsa.

Vaikka voissa pyörittäisi

Halpa-halli olisi kiva olla myös Kuopion keskustassa autottomallekin.

Kaivattu on

Suuri onni, että me Savon Sanomien lukijat olemme niin erilaisia, riittää mainion lehden sivuille mielipiteitä laidasta laitaan. Siis kerrassaan naurettavaakin luettavaa.

Vapaa ajattelija

Nimimerkille "Tulkaa kuuntelemaan" voin kertoa, että tervetuloa myös kuuntelemaan Vehmersalmen keskustan alueelle kello 21:30-03.

Jos korvat kestää

Haloo lajiliitto! Myös Kuuban lentopallomaajoukkueen osallistuminen Rion kisoihin pitäisi ehdottomasti kieltää. Pelkästään valmentajien erottaminen ei riitä tehtyihin törkeän rangaistaviin tekoihin.

Fair play?

Hei avarakatseinen! Eivätkö viisaampasi ole neuvoneet, että kaikkia ajatuksia ei kannata sanoa ääneen saati kirjoittaa. Näin tyhmyys ei paljastu.

Vaikeneminen on kultaa

Tiedotusvälineet syyttävät muita populismista, mutta syyllistyvät itse samaan jakamalla ihmiset yksioikoisesti hyviin ja pahoihin sillä perusteella, kuinka nämä suhtautuvat muodikkaisiin vähemmistöihin.

Tasapuolisuus kunniaan

Paluu takaisin markkaan ja eroaminen EU:sta ovat niiden mielipiteitä, jotka luulevat, että elämä pysyy vuosikymmenet samana. Haloo! Aika aikansa kutakin. On vain yksi suunta ja se on kehitys tulevaisuuteen. Mennyttä turha haikailla.

EU-elämä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu