Verkot joutaisivat museoon kuutteja tappamasta

Lukija kieltäisi verkkokalastuksen norppa-alueilla. Kuusi vuotta sitten Rasmus-kuutti menehtyi joustavanaruiseen katiskaan Haukivedellä. Miina Anttila

Taas kuutti oli kuollut verkkoihin. Verkot joutas kyllä museoon tai maalipuiden väliin. Julma kalastusmuoto, saattavat olla kaksi viikkoakin katsomatta.

Surullinen

Kauppiaat! Eikö mistään kaupasta saa keräkaalia palana? Jos joku kauppa sitä myisi, siinähän samalla asiakas ostaisi muutakin! Milloin näen mainoksen: Keräkaalia palana?

Kysyy yksi monista

TV-uusinnoista. Vanhemmalla väestöllä on aikaa katsoa ohjelmat ajallaan, heillä ei ole areenoita käytössään, nuoriso ei televisiota ja radiota tartte.

1xpl

Kaupalle. Voiko olla totta, että kauppiaan pitkäaikaiseen suunnitelmaan kuuluu Suomen elintarvikeketjun alasajo ja hintojen kolminkertaistaminen.

Vastaa

Ennen vanhaan kun rahaliikenne kulki käteisenä suurelta osin oli pankkeja kaikissa kylissä. Nyt kun kaikki rahat on saatu pankin taakse käteisen saanti maalla on joinakin päivinä mahdotonta kuten keskiviikkona 13.7. Koillis-Savossa. Pankit auki vain muutaman tunnin ja automaateista rahat loppu, vaikka väkeä on moninkertaisesti.

Kehitys mennyt ihmisistä poispäin

Voisiko Savon Sanomat selittää, miksi minun täytyy katsella maksamassani digilehdessä vähän väliä sivun kokoisia mainoksia?

Ärsyttävää

Taito Taskisen mielestä Venäjällä ei ole sotilaita Suomen läheisyydessä. Kanta ja katsomus on tullut selväksi. Totuus on kuitenkin toinen.

Onhan satelliittikamerat

DNA:n myymälästä ostettu uusi Lumia. Toimi kaksi päivää. Myymälässä ei edes varapuhelinta. Toimitettu huoltoon 6. päivä eikä vielä edes tietoa milloin saisi puhelimen takaisin. Jouduin siis ostamaan uuden puhelimen.

Onko järkeä ja missä vastuu?

Kovasti yrittävät papat ajaa meitä pois EU:sta. Eivät vaan muista kertoa, miten tuo itänaapuri kurmuuttaa aina pienempiä.

Arvot rahaakin tärkeämpiä

Kannattaa tuoda se poliisin kamera-auto tähän Petosen Nurmirannantielle, suurin osa ajaa reippaasti yli nopeusrajoituksen, joka on 40 km/h. Tietä ylittävän ihmisen turvallisuus koetuksella.

Vinkki

Ai että rupeaa pikkuhiljaa jo nyppimään televisiosta tulevat uusintojen, uusintojen, uusintojen uusinnat. Tuntuu siltä, että töllöttimen ovat vallanneet kaiken maailman huutokauppiaat, jetrot, sukulat, sekä neljän ja viiden tähteen illalliset.

Onpa vastinetta Yle-verolle

Jos ja kun poliisin työltä vaaditaan tehokkuutta, niin heidän pitää saada tehdä profilointia ihmisistä. Jokainen tietää, etteivät paperittomat maahantulijat näytä keskivertosuomalaisilta, joten silmän lummeeksiko pitäisi kaikkia ratsata?

Hurskastelua

Br-exit olisi Suomen tilanteessa F-exit. Ja tämä persunuorten kaipaama Fix -it onkin itse asiassa liittymisäänestys. Tosin puoli kierrosta liian myöhään, sillä kaiketi olemme jo EU:ssa mukana?

Tuuma-Ten

Kommentoi