Kuuma linja

Kaupunkipyörät on hyvä idea, mutta missä piileskelevät kypärät?

t ami

Toimittaja Sami Vainio pahoin pelkää ennakkoon asioita, jotka toteutuvat tai sitten eivät (SS 29.7.). Turha pelätä mitään, sillä elämä menee eteenpäin joka tapauksessa. Pelko estää järkevän ajattelun.

Elämä on

Nyt pitäisi jokaisen lähettää postikortteja tervehdyksenä tutuille. Kännykkäviestit hukkuu tuhansien samanlaisten joukkoon. Oikea kortti huomataan ja muistetaan kauan. Iloa tuovat arkeen.

Kynät käyttöön

Joidenkin mielestä oli hyvä, että päästiin lahjoittamaan, avustamaan ja yhteisvastuullisiin velkoihin veroja karttelevien, korruptoituneiden Etelä-Euroopan maiden kanssa.

Propagandan uhrit

Kun asunto-osakkeen ostaja tulee huijatuksi esimerkiksi katon huonon kunnon takia, niin ostaja asettuu myyjän puolelle. Huijatuksi tullut pelkää että häntä pidetään yksinkertaisena.

Huijaukset rehottavat

Olipa Kuopion hautausmailla kauniisti hoidetut haudat ja nurmikot. Kiitos hoitajille! Kannattaa käydä lomamatkalla muistelemassa sukulaisia.

Tuonen lehto, hieno hietakehto

Jos joku väittää, että rap on musiikkia, niin Sibelius ei ole koskaan ollut olemassa. Räkätin laulukin on parempaa kuunneltavaa kuin yhdenkään räppärin räkätys.

Fakta

Päättäjät herätys! Eivät kaikki turistit tule Kuopioon omalla autolla tai lentäen. Junalla ja bussilla tulijoille on ollut surkea vastaanotto jo vuosia. Ja nyt veneilijöillekin. Palvelualttius ja ystävällisyys puuttuu. Onneksi on ihana asemaravintola edes. Kuopiossa on asenne, että ei kuulu minulle. Siitä kertovat roskaläjät! Painettu turisti­opaskin puuttuu.

Muualla toisin

Aivan sama, kuka kepun on puheenjohtaja. Keskustan kannatus laskee alle kymmenen, jopa viiteen prosenttiin, mikäli se jatkaa nykyhallituksen tuuliviirinä.

Mualaistollo

Jos Birdlifen Lehtiniemi näkisi vähän paremmin, niin huomaisi todellakin naakkojen tekemät tuhot.

Lopeta jo

Ei muuten ole viimeinen kerta, kun etelän vetelille lähtee täältä se ainutkertainen hätäapupaketti. Syyt vaihtelevat, lopputulos ei. Me maksamme.

Korotetaan veroja

Nimimerkki Marikkonsa menettäneelle lohduksi. Marjoja ilmaantuu joka vuosi semmoisillekin alueille, jotka on haravoitu edellisenä vuonna. Viime syksynä thai-poimijat haravoivat tarkkaan, ja nyt on mustikkaa niin mahdotoman paljon, että ei ole ollut ikinä sillä alueella.

Näin Rautavaaralla

Ei harmita polttoaineveron korotus, kun miettii mihin rahat käytetään: Marinin ”loistava” EU-diili ja Ohisalon ”orpojen” perheiden yhdistäminen.

Maurizio

Voi Postiamme, 1700-luvulla kulki posti nopeammin kuin nykyään. 1-luokan kortti kulki Leppävirralta Varkauteen yli viikon!

Fides e ran

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu