Kuuma linja: Sanna Marin piti kasvosuojusta oikein – mutta ei osannut esiintyä

Sanna Marinin esiintyminen EU-kokouksessa saa kiitosta ja moitetta Kuumalla linjalla. Johanna Geron

Oli hienoa nähdä, miten Suomen pääministeri Sanna Marin käytti kasvosuojainta oikeaoppisesti EU-kokouksen aikana. Hyvä esimerkki siitä, miten kuuluu toimia koronaviruksen aikana.

Eläkeläinen Suomesta

Eipä ole Sanna Marininkaan esiintymiskoulutus onnistunut. Paperista hitaasti tankkaaminen ei ole luontevaa.

Nyökkääjä

Moottoritien viereen ei kannata rakentaa asuntoaluetta tietenkään – ilmanlaadun vuoksi! Alue on mainio urheilukeskittymän parkkialueena ja palveluyritysten keskittymänä.

Järki hoi!

Taitaa siirtolapuutarhamökin pitäminen olla todella raskasta hommaa, kun eivät ihmiset ainakaan Sorsasalossa jaksa lajitella ja viedä roskia oikeisiin paikkoihin. Sekajäteastioissa ja niiden vieressä ovat rakennusjätteet, vanhat huonekalut, kaljatölkit ja paljon muuta sinne kuulumatonta tavaraa. Ei olisi kovin pitkä matka vaikkapa Citymarketille, jossa on kierrätyspiste, sieltähän ne täydet tölkitkin joutuu hakemaan.

Mökkiläinen

Ikävä asia tieliikenteen tuottamat meluhaitat Hatsalan koululle, jos se joutuu muuttamaan noin hyvältä paikalta. Toivottavasti rakennettaviin taloihin tulee paremmat äänieristykset.

Db

Sijoittakaa yläaste Linnanpellolle ja asekoululle sekä kansalaisopisto Hatsalaan.

Kiinteistöjä on

Muutamassa vuodessa palvelevasta liikenneasemasta kalliiksi lounaskahvilaksi? Tämä repe vaihtaa rekkaparkkia.

Sorsasalon rahtari

Kuopion tk:n ja KYSin yhteispäivystyksen numerossa vastaavan tehtävänä on luetella monenko tk:n alueen puheluihin pitää ehtiä vastaamaan, eikä edes esitetä kiinnostusta soittajaa auttamiseksi.

Viimeinen soitto

Kaupungin keskustassa ongelmana ovat kamikaze-pyöräilijät, jotka luulevat olevansa etuajo-oikeutettuja suojatiellä. Savon Sanomat teki asiallisen jutun, mutta mokasi otsikolla ”vanhat säännöt pätevät”. Jos luuli tietävänsä, jätti lukematta.

Ajoneuvo

Aurinko ryhmäpuutarhamökin päätyä hellii. Mökin nurmella kelmi vihellellen kellii. Kelmi ei osaa syyllisyyttä kantaa. Kaiken hän itselleen anteeksi antaa.

Keväästä viis

Voi teitä törkimyksiä, jotka näplitte hedelmiä ja kasviksia tiskin ohi kulkiessanne, vaikka ei ole edes aikomusta ostaa. Jättäkää ne rauhaan tosi ostajille. Monet pöpöt leviävät tuolla tavoin.

Korona-aika

Kuopion Pyöräilijät vaativat tässä taannoin Kuopion katujen ajonopeuksien alentamista 30 kilometriin tunnissa. Mitä ihmettä asia heille kuuluu – hehän ajavat aina jalkakäytävällä ja jopa kovempaakin!

Jussi Kävelijä

Kaunis kiitos sinulle ihana Citymarketin kassaneiti, joka autoit lauantaina aamupäivästä kauppaostokset kasseihin ja nostit rollaattorin kyytiin. Itku pääsi sinun kauniista teostasi.

Rollaattori-mummo

Kiitos artikkelista ”Vanhuus tekee näkymättömäksi.” Olen virkeä digiaikaa seuraava ikäihminen, ja kun tarvitessa pyydän joissain asioissa palvelua, on se lievästi sanottuna yliolkaista.

86 vuotta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu