Savossa halutaan polttaa puita uunissa ilman helsinkiläisten neuvoja

Kuumalla linjalla paheksutaan, kun Helsingin suunnalta tulee Savoon neuvoja puun polttamisen haitallisuudesta. Marko Happo

Kiitän hyvinvointi-teemasta (SS. 4.8.). On olemassa hyvää elämää, vaikka ei ole koko ajan kyltymättömän seksin ja uuden seksipartnerin haku päällä. Yhteiskuntamme ja mediat ovat pahoinvointiin asti täynnä yhdyntäkeskeistä.

Rauhoitutaanpa

Suomelle ei ole ollut mitään hyötyä EU:iin liittymisestä. Suomi on ollut koko ajan nettomaksaja ja tulee olemaan. Joudumme elättämään Etelä-Euroopan maita. Saamme takaisin omia rahojamme armopaloina, sen minkä Bryssel päättää. Kaiken huipuksi EUsta on tulossa liittovaltio, jolloin rahat ja kaikki on yhteistä.

Väärä valinta

Työpaikoille palaillaan lomien jälkeen. Jättäisittekö kotiinne avioerodraamat ja exienne uuden onnen kadehtimisen? En halua sotkeentua puolituttujen elämään.

Työrauhaa

Soininvaaralla on asennevamma Helsingin pohjoispuolella olevaan elämään. Ei puhunut mitään Helsingin hiilivoimalasta, mutta puunpoltto tuli mieleen.

Ideologinen asenne

Suunnaton ihme on tapahtunut: Kuopion matkailu-info on avannut ovensa jo elokuun 5. päivä. Niin sitä pitää!

VO

Ari Lahti, osta meille keskushyökkääjä. Muuten ei uusita mestaruutta.

KuPS-fani

Sami Vainion ajatuksissa on tosi hyviä pointteja pohdittavaksi. Kesä- ym. sesonkikulutustavaran ei pitäisi olla kertakäyttöistä.

yx2

Yllättävän tylyä ja yksi puolisen suvaitsematonta ajattelua Soininvaaralta. Puun poltto, pihvit ja pikkukaupungit ovat pahiksia, ja ruuhkastadi best?

Huh!

Kysymys Vilkulle: Millä aikataululla ajetaan 10 ja 11 elokuuta?

Matkustaja

Hatsalan koulun voi rakentaa Syvänniemelle, jossa on tontteja, ja sinnehän on uusi koulukin luvattu. Sitten vaan kaapunnin penskoille lippuvihkot ja linja-autoon.

Rehtori

Kuopiossa on jälleen koronaa, terveydenhuollon ammattihenkilöstöä määrätty karanteeniin terveyskeskuksessa havaitun koronatapauksen vuoksi. Pitäkää, hyvät ihmiset, ne turvavälit ja käsienpesut mukana arjessanne.

Muppo

Joskus voivat juorutkin olla totta. Kun piilotellaan eri syistä asioita ja sitten tapahtuu dramaattista ja yllättävää, jotkin asiat tulevatkin päivänvaloon. Puhutaan siksi totta - jossain vaiheessa.

Muistutus

Ihmeen vähän uutisoidaan BLM:n nimissä tapahtuvista mellakoista ympäri maailmaa.

Anarkiaa

Hatsalan koulua ei voida rakentaa nykypaikalle ilmansaasteiden takia. Asumista saasteet eivät haittaisi. Koulussa ollaan muutama tunti päivässä, ja kolmen vuoden ajan. Asuintaloissa asutaan vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Mikä logiikka?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu