Maskit käyttöön ja heti!

Mirja Lappeteläinen Kuopio

Nyt aukeaa useita uusia tapahtumia, joissa voi olla isot joukot koolla. Onko jo nyt aika kehottaa järjestäjiä muuhunkin suojaan kuin käsidesiin?

Ihmisjoukot eivät vieläkään tajua sairauden vaarallisuutta,kun käsidesin ohi vauhdilla mennään. Sanon sitä kansalaistottelemattomuudeksi.

Maassamme on todettu useita uusia tartuntoja, mikä sai minut kirjoittamaan rajoituksista.

Olen nyt huolestunut siitä uudesta aallosta, Ei pidä vain odottaa pahinta. Älkää, hyvät matkailufriikit, vielä innostuko menemään ulkomaailmaan Suomesta. Maamme tarjoaa erittäin paljon kohteita, jotka voivat yllättää kenet tahansa ja suurilla tunteilla. Nyt on aika laittaa maskipakko kaikkiin suuriin tapahtumiin, esimerkiksi teatteriin, musiikkifestareille ja kouluihin. Enää ei riitä, jos vain jokunen käyttää maskia. Nyt on aika varustautua sekä ostaa kertakäyttöhansikkaita ja suumaskeja.

Käännyn kaikkien suomalaisten puolesta puhujana eduskunnan ja hallituksen puoleen. Tehkää nopea päätös maskeista mainitsemissani tapahtumissa. Olisin kovin kiitollinen, jos saisitte aikaan käyttöpakon.

Kansalaisia ihmetyttää, miksi muissa maissa kuljetaan maskit kasvoilla, mutta meillä ei. Miksi? En saa rauhaa, ellen käyttäisi maskia ja kertakäyttöhanskoja suojatakseni itseäni ja kanssaihmisiä.

Nyt hyvät päättäjät, älkää enää odottako, milloin uusi aalto iskee meille!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu