Talvi pilasi golfkenttien ruohikot, eivät kenttämestarit

Talvi oli hankala ajatellen golfkenttien kenttämestareita. Kari Haavisto

Ruoho ei kasva Tarinan kentällä (SS 4.8.). Sama tilanne oli muuallakin. Ruoho alkoi kasvaa reilusti vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen. Taisi mennyt talvi vaikuttaa kasvuun, ei kenttämestari.

Tiedoksi

Ajotaitoa on myös nopeusrajoitusten noudattaminen, eikä pelkästään tiellä pysyminen.

Järkeä liikenteeseen

Oman kylän miehiä täytyy suosia, mutta kyllä podiumsijat kokonaisturneelta frisbeessä pitäisi näkyä Savon Sanomissa.

Severin ukki

Kreikasta piti noutaa ensisijaisesti tyttöjä ja lapsia. Yhtään tyttöä ei löytynyt, ja jos noudettujen ikäisiä kutsuisi Suomessa lapsiksi, he suuttuisivat.

Ankkurilapsia?

Olen useamman kerran tahrinut vaaleat kesähousuni uskaltautumalla istumaan puiston penkille. Nykykoirat kun eivät voi istua maassa, vaan niiden täytyy päästä penkille. Missähän olisi puisto vain ihmisille, missä voisi istua penkillä ilman että penkinpäässä olevasta roskapöntöstä lemahtaa pökäle?

Virkistysalue

Kiitän teitä kahta kiinteistöhuollon miestä! Sahasitte ja veitte pois katkenneet ja kuivuneet vaahteran oksat. Ne rumensivat maisemaa monta vuotta Vuorikatu 35:ssä.

Iloa silmälle

Herra varjelkoon meitä perussuomalaisilta ja vihreiltä ja kääntäköön katseemme muiden puoleen.

Amen

Surun keskellä kantautuu korviin ihmisten puheita, jotka eivät pidä paikkaansa. Miksi näin?

Yksin

Venäjällähän on ihan edesmenneen Ruonansuun sketsihahmoilua! ”Eihän meillä edes voi olla yksityistä palkkaarmeijaa” ja suupielestä sitten: ”Vaadimme vapauttamaan palkkasotilaat”.

Jope oli sentään uskottava

Harras pyyntö apteekeille: jos joudumme käyttämään maskeja, pitäkää niiden hinnat alhaisina, ettei maskeilla vedetä voittoa.

Pienituloinen

Olemmeko aikuiset ihmiset käskyä vailla maskin käyttöön? Missä omat aivot? Tutkittua tietoa on ollut koko vuoden muualla kuin THL:ssä maskin hyödystä. Nyt jo meilläkin tartuntaluvut koko ajan ovat nousussa, joten kaikki keinot käyttöön ilman pakkoa. Käytin keväällä ja käytän syksyllä.

Aivotko narikassa?

Kiitos DI Jaakko Ojaniemelle tuulivoimaa koskevan mittavan ongelman esiintuonnista (SS 4.8.)! Näin se menee! Haitoista on vaiettu.

Valaisevaa

Kepun puheenjohtajaksi on riittävästi hakijoita. Kivelän Antin ei tarvitsekaan lähteä mukaan kisaan. Nyt sekä Kuopio että kepu häviävät.

Muppe

Voi kun ihanat parkkiperhoset jatkaisivat vielä syksylläkin autoilijoiden pelastamista pysäköintisakoilta Kuopiossa.

Maire

Voisiko joku kehäkolmosen vihreä perustella hiilineutraliuutta. Kannattaisi aloittaa 2,8 kilometrin päässä Helsingin keskusta olevasta hiilivoimalasta.

Susia suojeleva itäsuomalainen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu