Jos ei ole rahaa, niin joutaa mennäkin Joensuuhun katsomaan pesäpalloa!

Jos Siilinjärven Mantulla on kallista seurata pesäpalloa, niin Kuuman linjan kirjoittajan mukaan silloin saa suunnatakin tiensä halpaan Joensuuhun. Tuire Punkki

Kannattaa Pekka Martikaisen mennä katsomaan pesäpalloa Joensuuhun, kun se niin halpaa on.

Maksutta mukaan

Venäjä takasi Ukrainan rajat, ja Ukraina laiminlöi armeijansa. Suomen valtion tärkein tehtävä on turvata valtion koskemattomuus. Hävittäjät ovat halpa vakuutus uhkaan nähden.

Pieni vakuutusmaksu

Olimme toista kertaa pienten lasten kanssa Matkuksen upeassa puistossa ja nyt jo näkyi tyhjiä pahvi, muovi-, ja tölkkiastioita siellä täällä. Roskakoreja oli kuitenkin runsaasti. Vanhemmat, opettakaa edes joskus jälkikasvua ja itseänne viemään roskat, minne ne kuuluvat. Toivonkin, ettei alueelle saisi tuoda mitään syömisiä/juomia. Sekä vanhemmat, sulkekaa portit, kun poistutte alueeltanne.

Välinpitämättömyyttä

Sinulle, Hyvä Marin tiedoksi, jos olet unohtanut, ettei Suomi tuota itse polttoaineita, vaan ne tuodaan kauempaa, ja sieltä ne hinnat määräytyvät. Pidä autosi kunnossa, niin aina pääset minne tahansa tai muuta Helsinkiin potkulautoinesi.

Tankki täyteen

Syökää puuroa, älkää urputtako jatkuvasti, sillä siihenhän se energianne menee.

Puuro pelastaa

Ihmetyttää tämä Suomen viranhaltijoiden ja asiantuntijoiden juupas-eipäs inttely kasvomaskien tarpeellisuudesta. Voiko koko muu maailma olla väärässä, kun kaikkialla on todettu maskien hyödyt esimerkiksi joukkoliikennevälineissä.

Tässäkin maailman parhaita

Nimimerkki Entä jos, näyttäisimme THL:n leväperäisyydelle, että osaamme itsekin päättää ja ottaisimme maskit joukolla käyttöön ruuhkapaikkoihin näin näyttäen vastuullisuuden koronan estämisen leviämiseksi.

Maskit

Nimimerkki Kylän mies, Jynkän koulukin 1980-luvulla rakennettiin suolle ja luistelukaukalo mäen päälle. Sutta tehtiin ja maallikotkin huomasivat. Sittemmin purettu. Viisastuivat. Nyt koulu on mäen päällä ja kaukalo suolla. Kuka näitä kouluja suunnittelee?

Äitikin huomasi

Ei euroakaan Italian rikkaille, lainatkoot Kiinasta, siellä on rahaa ja sieltä on tauti tullutkin.

Suitset Marinille

Ei Suomi ole luokkayhteiskunta. Kelakorttia ja kaikkea muuta on terveyskeskuksessa kyselty, ei koskaan puolueenjäsenkirjaa.

Ja hoidettu on

Sanna Marin ”onnistui” rajaamaan Suomen vastuut tarkkarajaisesti EU:n elvytyspaketissa. Suomi saa 3,2 miljardia euroa ja joutuu maksamaan 6,6–13,2 miljardia euroa!

Maurizio

Saaristokadun jäätelökioskin mainos on tien poskessa yötä päivää. Etelästä tultaessa tietää vasta ohi ajettuaan oliko kioski auki, vai ei. Laiskuutta vai tyhmyyttä?

Ohiajava asiakas

Olkaahan tarkkoja, mustikan ostajat. Ostimme Siilinjärven torilla viiden kilon laatikossa marjoja. Niitä olikin vain 3,5 kg.

Pahasti petetty

Isot kiitokset kaikille uuden pikitien tekijöille Vesannolla!

Varrella asuvat

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu