Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Uimahallin fööni-gate jatkuu keskusteluissa: "Päähineitä on sisä- ja ulkokäyttöön. Ei kuivaajille tarvetta uimahallissa"

Eikö hallituksen tulisi pikaisesti tukea suomalasta koronarokoteprojektia uupuvalla 20 miljoonalla? Tämä takaisi jatkossa omavaraisuutta ja olisi satsaus kehitykseen ja työpaikkoihin.

Tällaiseen heti, ei turhuuteen

On loukkaavaa nimittää kaukonäköisiä ja valveutuneita yhteisen ympäristömme puolesta työtä tekeviä ihmisiä viherpiipertäjiksi. Liian iso osa meistä menisi edelleen ”ykkösluokassa helvettiin” kuluttamalla liikaa turhaa tavaraa ja elämällä liian leveästi edistäen ilmastonmuutosta ja monimuotoisuuden katoa.

Kohta on liian myöhäistä

Pitää opettajalla olla täydet tunnit ja järkevät työajat. Ei ole taloudellisesti kannattavaa ajella töihin muutaman tunnin takia omakustanteisesti satoja kilometrejä päivässä.

Sori vaan

Te, jotka syytätte poliisia takaa-ajosta liikenteessä: Muistelkaa aikaa, kun Päivi Räsänen (kd.) ja silloinen poliisin ylijohtaja lakkauttivat liikennepoliisin. Hymyssä suin väittivät, että valvontaan sillä ei ole vaikutusta. Kuka enää haluaa poliisiksi?

Takaa-ajot vaarallisia

heillekin

Nimimerkille ”Vilustumista tarjolla” (SS 19.1.): päähineitä on sisä- ja ulkokäyttöön. Ei kuivaajille tarvetta uimahallissa.

Kuntolaakson suurkuluttaja

Istekin toiminta vaarantaa kohta potilasturvallisuuden jatkuvilla toimintahäiriöillään.

Teknologiaa

Järkevä keskustelu ja diplomatia ovat oikeat tavat hoitaa valtioiden välisiä asioita. Siitä kiitos Sauli Niinistölle. Ei ikinä se, että kovin sanoin mennään määräämään, miten toisen maan pitää hoitaa omia sisäisiä asioitaan. Marinille opiksi.

Vastuu puhujalla

Mitä tarkoittaa tulospalkkaus lastensuojelutyössä?

Helena

Nykyisin kansaa opetetaan siihen, ettei presidentin ja pääministerin kommentteihin ole uskomista ennen kuin joku eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja on selvittänyt ja vahvistanut sen.

Tähänkö on tultu?

Herätkää päättäjät. On se nyt ihme. Taitaa koko kansa sairastua, kun ette saa mitään muuta aikaan kuin ”suosituksia” koronan osalta. Rajat kiinni ja palataan viimekeväisiin rajoituksiin heti. 300 rokotusta päivässä. Ei voi muuta kuin nauraa tälle touhulle.

Maalaisjärki

Nyt jo myönnetään Trumpin valheet jopa omien kannattajien joukossa. Tässä olisi opittavaa myös taloyhtiöiden klikeissä. Sokeasti seurataan puheenjohtajaa ja selkeitä valheita.

Tarvittaessa totuus esille

Takaa-ajossa kysymys on siitä, että vaarannetaan muiden tiellä liikkujien, jahdattavan ja kyydissä olevien henki rikkeen takia. Useimmitenhan ei edes tiedetä, miksi pysähtymiskäskyä ei noudateta. Huumeissa ajelu on vaarallista, mutta paljon vaarallisempaa se on.

Takaa-ajettuna

Miten voi olla mahdollista, että isossa kaupassa yksi myyjä saa sooloilla ilman maskia tai visiiriä?

Hölmistynyt minä

Eiköhän myö autoilijat ajella tänä talvena edellä ajaneen jäljissä, niin pyrkii hyvä tulemaan. Tienpinnan urista meinaan.

Piherviipertäjä