Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Julkulan sairaalan työntekijä ihmettelee, miksi he eivät saa rokotetta muiden ammattilaisten tavoin – "Meidän potilaamme harvoin ovat niitä, jotka käyttävät maskia ja hölväävät käsidesiä"

Vallien takaa ei näe lähestyviä autoja, joten vaaratilanteita syntyy. Nyt pakkasten aikaan luulisi Kuopion kaupungin auramiehillä olevan aikaa madaltaa katujen lumivalleja.

Veronmaksaja

Kun koronarokotukset alkoivat, puhuttiin terveydenhuollon ammattilaisten ensisijaisuudesta. Yksi ryhmä on unohdettu. Meitä Kuopion Julkulan sairaalan työntekijöitä ei rinnasteta ilmeisesti tarpeellisiksi, riskissä oleviksi työntekijöiksi. Kuitenkin meidän potilaamme harvoin ovat niitä, jotka käyttävät maskia ja hölväävät käsidesiä. Aina psykiatria lapsipuolen asemassa.

Suojaako psykiatrinen sairaus koronalta?

Miksi ei koronapiikille ollut puhelinvarauksen ohella nettiajanvarausta? Ei luulisi olevan iso homma järjestää. No, jonotellaan ja ootellaan.

Riskiryhmäläinen jr

Nytpä olisi ammattitaitoiselle, ahkeralle ja vastuuntuntoiselle isännöitsijälle hyvä sauma perustaa oma yritys isännöintialalle. Pienet kerros- ja rivitalot saattaisivat olla todella kiinnostuneita, mikäli hinta ja erillispalveluista perittävä hinta olisi kohtuullinen. Asun pienessä taloyhtiössä, jossa erilliskorvaukset ovat yli 50 prosenttia isännöintipalkkiosta.

Isännöinti syyniin!

Miten ihmeessä päättäjät voivat perehtyä päätettävään asiaan, jos heille ei ennakkoon tuoda aineistoa ja valmisteltua esitystä? Viitaten Kuopion kaupungin opetusjohtajan tulevaan valintaan (SS 13.2.).

Valmistelijat vaihtoon

Kuinka moni kerkesi lunastaa Kuopion kaupungin vuokratontin ennen huimia tonttihintojen korotuksia? Tällä hetkellä tonttien lunastus on kokonaan estetty. Kuopion kaupungin tulee tarjota asukkailleen mahdollisuus lunastaa tontteja ennen mittavia hinnankorotuksia!

Oikeus ja kohtuus

Hyvät nuoret! Voisitte saada penkkari-ilonne marssimalla kulkueina turvavälein ja maskein. Olette tehneet ison urakan loppuun asti.

Ansaitsisitte ilonpitonne

”Ruuhkassa” (SS 14.2.). Ennakoi ja seuraa säätilan kehitystä. Auraus tehdään lumisateen aikana ja/tai jälkeen, ei ennen sadetta. Tuolla nopeudella aikaa menee noin 30 minuuttia.

Kiire on aina itse aiheutettua

Ehdokas! Opettele erottamaan julkinen työminäsi ja henkilökohtainen minäsi. Kaikki menneisyydestäsi ei kuulu julkiseksi someen. Lapsia kiusataan vähemmästäkin.

Lopeta

Pankaahan jäitä hattuun nuoret, jotka havittelette koronan takia mummonmökkiä maalta. Arki lyö vastaan, kun tie on tukossa, vesijohto jäätyy ja sähköt katkeavat. Puita pitää hommata jostain ja uunit lämmittää joka päivä.

Mökistään luopunut mummo

Miksi valittaa jäälatujen puutteesta? Ota sauvat ja mene umpihankilenkille jäälle. Lunta sopivasti vastukseksi. Kaksi talvea harrastanut, ja toimii.

71v

Turhaan moititaan nuorten käyttäytymistä somessa. Jotkut ikääntyneet facettajat ne vasta rasittavia ovat. Julkaistaan jatkuvalla syötöllä omaa elämäkertaa ja haukutaan kaikki muut.

Minä edestä, minä takaa,

tässä seison ja tässä makaan