Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Tekstaaja muistuttaa kouluaikojen myöhentäjille, että työelämässä ei auta vitkutella: "Kun on valu sovittu seitsemäksi, niin ukon pitää seistä holovilla kello 6.50 eikä yhtään myöhemmin"

Miksi Kuopion poliisilaitoksen portaita ei puhdisteta lumesta ja jäästä? Olipa haasteita saada talutettua iäkästä äitiä portaat ylös ja alas.

Huoltoyhtiö vaihtoon

Nyt riittää kaikille lunta, ja sukset helpottavat liikkumista etenkin talvella, kuten armeijan vanhassa hiihto-oppaassa sanotaan.

Totta joka sana

Ajokortti pois sellaiselta kuljettajalta, joka ei osaa siirtyä esimerkiksi bussipysäkille, kun takaa tulee hälytysajossa oleva ambulanssi. Ainakin kuusi pysäkkiä olisi ollut tarjolla pienellä matkalla Ysitien lumituiskussa. Toivottavasti tyhmä viivytyksesi ei vienyt kyydissä olevan henkeä. Ovatko autosi peilit turhat kapineet vai missä syy?

Harmistunut naisautoilija

Nimimerkki ”Tytär” (SS 22.2.) (ja muut). Äitisi ei saanut rokotetta, koska niitä ei riitä kaikille. Moni muukin jäi ilman, tällä erää. Saamme sen sitä mukaa kun oman ikäisille tarkoitettua rokotetta tulee lisää.

Rokotusjärjestyksessä

Poliisilta kumottiin sakkomääräys ylinopeudesta (SS 19.2.)! Poliisi rankaisi itseäni tahattomasta liikennerikkeestä kovennetusti, koska olin ammattikuski. Hyväksyin sakkoni. Poliisejako ei liikennesäännöt koske?

Hämmästynyt

Kuka on mennyt siirtämään Kuntolaakson pukuhuoneen vaa’an pukuhuoneesta allasosaston puolelle? Kuinkas nyt käyt kuivana vaa’alla, kun allasosastolle mennään suihkun kautta ja hiukset pestyinä? Pikaisesti vaaka takaisin pukutiloihin, kiitos!

Kuntouimari ja painonvartija

Hyvä, että koulut alkavat aikaisin. Siitä on helppo siirtyä työelämään. Siellä kun on valu sovittu seitsemäksi, niin ukon pitää seistä holovilla rukkaset käsissään ja kumpparit jaloissaan kello 6.50 eikä yhtään myöhemmin.

Ystävä

Meitä useita miljoonia kilometrejä ajaneita entisiä autoilijoita ei voi nykykäytännön mukaan sakottaa ylinopeudesta. On nimittäin kokemusta.

Ukkeli

Eikö Kuopion kaupungin terveydenhuolto todella pysty parempaan? On vastuutonta ja naurettavaa laittaa mummot ja ukit soittelemaan satoja kertoja koronarokotuksen ajanvaraukseen. Osoittaa välinpitämättömyyttä ja ymmärtämättömyyttä.

Puuskahdan vihaisesti

Rauman telakalla syy valtaville koronatartunnoille on varmaankin komennusmiesten ahdas asuminen ja lounasravintoloitten ottimien ja muitten aterimien käsittely. Samoja ryppäitä on löytynyt muistakin ravintoloista. Eikö henkilökunta voi annostella annoksen käsineet kädessä? En tule jatkossakaan käsittelemään likaisia ottimia.

Etsikää ratkaisu

Amerikkalaiset firmat keksimällä keksivät aina uusia palloilulajeja, että saisivat taas myytyä uusia mailoja ja muita härpäkkeitä. Älkää vain maksattako halleja veronmaksajilla.

Maksakaa itse

Tulkaapahan tutustumaan tänne Savon syrjäseuduille, miten kätevä se sähköauto on täällä. Ja entä se julkisen liikenteen käyttäminen? Sanonpahan, että kyllä ei töihinsä kerkiä, jos aikoo julkisella kulkea. Laittakaapa tuo julkinen kuntoon, niin sitten korotellaan polttoaineet.

Ukkomies

Koronarokotuksista: Jos on 45-kiloinen henkilö ja 120-kiloinen henkilö ja heille kummallekin annetaan 0,5 millilitran annos rokotetta, niin onko teho molemmille henkilöille yhtä tehokas? Yleensä lääkkeen määrä on sidoksissa painoon tai pinta-alaan.

Josko Veikko vastaisi?

Joo, siirretään vaan koulujen aloitusta tunnilla myöhäisemmäksi. Sama rutina se on kolmen vuoden päästä kuitenkin edessä.

Iltakoulu