Kuuma linja: Hyvä kun vaalit siirrettiin

Vaalien siirto jakaa mielipiteitä. Oikeusministeriö

Ihmiset ovat ihmeteltävän joustamattomia, kun on kyse koronarajoituksista. Valitetaan, että on suuri epäonnistuminen, kun vaalit piti siirtää. Siirto oli oikea toimenpide. Moni jää sairastumatta ja monen henki säästyy.

Eletään tilanteen mukaan

Savon Sanomat julkaisi listan eniten äänessä olleista valtuutetuista reilun vuoden ajalta. Tämä lista ei kerro tehdystä työstä asioiden eteenpäinviemisessä, vaan lähinnä itsensä esille tuomisesta. Olen seurannut kokouksia, ja ne pyrkivät venymään kohtuuttoman pitkiksi juuri tämän ”puhumisen vuoksi” puhumisen takia. Asiat ratkaisee, ei pelkät puheet.

Tarkkaan asioita seurannut

Toivottavasti Kuopion Parkkiperhoset tulevat jälleen keskustaan kesällä.

Autoilija Savosta

Limperin Hilma, omalla tavallaan vaikuttaja-jokanainen, mutta kohtalossaan unohdukseen jäänyt. Hyvä jatko Antti Heikkiseltä Lavin lauluun (SS 8.3.).

Kiitos Antti

Jos huhtikuussa voi olla jopa 10 000 tartuntaa per päivä, miksi yhä viivytellään? Uusimaa ylivoimaisesti pahimpana alueena on eristettävä välittömästi!

Viime hetki rajoittaa koronaa

Kuinka kauan Kansainvälinen hiihtoliitto aikoo katsoa läpi sormien Aleksandr Bolshunovin röyhkeää ja epäurheilijamaista käytöstä? Taannoisen viidenkympin taistelun jälkeen hän ei sentään käynyt norjalaisen Kläbon päälle, kun pettymys purkautui itkuna, mutta tuomariston päätös ilmiselvän voittajan, Johannes Kläbon, hylkäämisestä oli kyllä suuri vääryys ja oikeusmurha!

Kuka voitti?

Eihän sillä ole mitään merkitystä, milloin kuntavaalit pidetään. Pääasiahan on, että vuonna 2021 ja ennen vuodenvaihdetta. En ymmärrä, miksi jonkin puolueen on pidettävä kiinni huhtikuusta, kun eivät pysty takaamaan kansalaisten turvallisuutta koronan takia millään lailla.

Kuono umpeen

Hei sinä maskin luontoon heittelijä, outko valittana koiranpaskoista ja nyt sinä heittelet roskia luontoon?

Timppa ja Siri

Kiitos, ”Eläkkeellä oleva lastentarhanopettaja” (SS 5.3.)! Näen päivittäin niitä uraputkessa olevia 1 – 5-vuotiaita lapsia ja sääliksi käy. Heidät tarhataan ylibuukattuihin ryhmiin. Missä on subjektiivinen oikeus kasvaa rauhassa?

Varhaiskasvatuksen opettaja

Oliko esisopimus Finnpulpin kanssa Kuopion Sorsasalon itäosan maa-alueen käytöstä kaupunginvaltuuston hyväksymän maapoliittisen ohjelman ja julkisyhteisön omaisuuden hyvän hoidon mukaista, kun vuokratuottoja tulee kaupungille vasta sitten, jos Finnpulp on päättänyt aloittaa rakentamisen? Siihen tosiaan voi vielä mennä jopa kuusi vuotta ja se edellyttää yhtiöltä investointipäätöstä, joka taasen edellyttää lainvoimaista ympäristölupaa ja rakennuslupaa ja muitakin viranomaislupia. Mitä sanovat kaupungin kiinteistöjohtaja Lauri Lytsy ja tonttipäällikkö Jarkko Meriläinen?

Ihmettelijä

Kiitoksia mahtavasta talkoona suoritetusta aurauksesta Vongankoskella ja pahoittelut, kun olin tien tukkona.

KAH

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut