Kuuma linja: Savostako baarimatkailukohde?

Baarit sulkeutuivat suuressa osassa Suomea. Lumikki Haaja

Kaikki kokoontumiset kieltoon! Ei tätä muuten saada hallintaan. Miettikää, jos vain Pohjois-Savossa on baarit auki, saattaa baarimatkailu lisääntyä.

Baarikärpänen

Sanna Marinin hallituksen toimet koronan torjunnassa ovat katastrofaalisia. Koronaa kantavien maahantuloa ei ole vieläkään saatu estettyä, rokotteet puuttuvat, tiedotus alkeellista. Vedotaan perustuslakiin. Laki on ihmeellinen, kun sen taakse vetäytymällä voidaan tuhota yhteiskunnan toiminnot.

Hallitus vaihtoon

Nyt on kokoomuksen entinen oikeusministeri Antti Häkkänen jatkuvasti haukkumassa nykyisen oikeusministerin hyviä ja oikeita päätöksiä, mutta itse ei saanut mitään aikaiseksi ollessaan ministerin virassa.

Jälkiviisaus on tyhmyyttä

Hiihtokisoissa suurien huoltojoukkojen käyttö suksien voiteluun ja huoltoon pitäisi kieltää. Hiihtäjä itse vastaisi suksiensa voitelusta. Ei tarvitsisi syytää muita, jos ei suksi kulje.

Kenen vika?

Kaupungilla on nykyään varaa hyljeksiä työhaluisia eläkeläisiä esimerkiksi vanhustenhoidossa.

Osin työkykyinen 1 300 e - verot

Taas meitä lihansyöjiä syyllistetään maapallon tuhoamisesta. Mutta miksi luonnon meressä elävä kassilohi maksaa kaupassa noin 20 euroa kilo, kun ihmisen rakentamassa kivitalossa asuvan sian kilohinta on noin 10 euroa?

Subventoidaanko?

Miten toimii Tavion, tai Tehyn logiikka, jossa palkkojen korotuksella hoitajia riittää, säästöjä kun haetaan vähentämällä hoitajia nykypalkalla?

Ihmettelen

Käsittämätöntä, että THL käytännössä estää Astra Zenecan rokotteen antamisen yli 70-vuotiaille. Onko siis parempi pitää 70 – 79-vuotiaat altistumassa virukselle kuin antaa rokote, joka on todettu toimivaksi?

76 v.

Nyt perussuomalaiset, kaikki irti vaalien siirrosta. Kova meteli vaan päälle ja kannatus kasvaa.

Äänestäjä

Eiköhän pureta Iivon lenkki?

Liito-orava

Voisiko joku Kuopion kaupungin rokotuksista vastaava kertoa, kuinka on mahdollista, että Helsingissä sai 8.3. alkaen varata koronarokotusajan yli 70-vuotias, ei-riskiryhmäläinen? Kuopiossa ei ole yli 70-vuotiaat riskiryhmäläisetkään saaneet vielä rokotusaikaa.

70-v. riskiryhmäläinen

Vai ei Suomen yleisurheilun lahjakkaista nuorista ole aikuisten kisoihin? Väärin – sensaatiomaisesti yleisurheilun EM-kisoista kolme mitalia!

Jousimies

Vaalien siirtäminen järkiteko. Ei järjen hiventä panna sulku ja sanoa: äänestä turvallisesti! Vihervassareiden nettiäänen antaisi Viipurin trollitehdas.

Kansalainen

Myönäpä Iivo rehellisesti, olisitko voittanut, vaikka suksiesi voitelu olisi onnistunut täydellisesti?

Kami Sapanen

Jos en ole kritiikitön uutisten kuluttaja, olenko silloin salaliittoteoreetikko? Ovatko nämä ainoat vaihtoehdot?

Omat aivot

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.