Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Lasten oikeudet ennen kaikkea

Olipa hyvä kirjoitus subjektiivisesta oikeudesta kasvurauhaan (SS 5.3.). Kiitos, eläkkeellä oleva lastentarhanopettaja, kun kirjoitit pienten lasten puolesta. Olen asiasta kanssasi täysin samaa mieltä.

Kiireetön lapsuus

Kiitos Kuopion jäälatujen tekijöille! Nyt kelpaa nautiskella hienoilla laduilla.

Hiihtelijä

Ari Savolaiselle (SS 9.3.) ei tuo Oberstdorfin latujärjestely voinut olla mikään ansa kenellekään, sillä kaikki latu-urat on siellä olleet nähtävillä kaiken aikaa. Norjalainen oli vain sen verran tyhmä, ettei älynnyt valita vapaata vasemmanpuoleista latua.

Tyhmyydestä sakotetaan

Nyt ei ole selittelyn, vaan häpeän aika. Olemme kaikki varattuja, soita muutama sata kertaa uudelleen.

Julkinen sektori kyykyttää

Rautiainen syyllistää työssäkäyviä lastenhoidon osalta (SS 4.3.). Kaikilla ei ole mahdollisuutta olla sairaseläkkeellä ottamassa aurinkoa, töitä on tehtävä molempien vanhempien, myös kotitöitä.

Duunari

On se tosiaan katsojan silmissä, kuka on hiihtojen kunkku (SS 9.3.). Kommenteissa oli ihme kyllä kolme erilaista mielipidettä kultamitalin saajasta.

Töllölle

Ruotsalainen kansanpuolue roikkuu kuin takiainen, vai pitäisikö nyt sanoa ’kuin korona’ jokaisessa hallituskoalitiossa kiinni, ihan sama ketä siihen kuuluu. Nyt olisi Henrikssoninkin viimeaikaisten sekoilujen vuoksi aika erota.

Ei mitään lisäarvoa

Johan on merkillistä, että politiikka sotketaan urheiluun. Bolshunoville kultaa, Iversenille hopeaa, Kläbo hylätään. Eihän Bolshunov voi katkaistulla sauvalla voittaa kaukaa tulevaa Iverseniä. Tämä on puolueeton totuus, jos oikeudenmukaisuudella on enää mitään arvoa.

Suuret massalähdöt ei hyvä

Vaalien siirto oli hyvin tarpeellinen. Meillä oli vajaat listat, ja nyt saatiin lisää aikaa maanitella ihmisiä ehdolle.

Demokratia kiittää!

Hallituksella riitti alkutaipaleellaan aikaa leikkiä tunnin ajan päiväkodin tätiä vastaillen lasten kysymyksiin kameroiden edessä. Monen naisen suulla! Nyt pääministeri jätti oikeusministerinsä yksin vastaamaan vaalien siirrosta.

Voi tätä vallan huumaa

Kuntavaalien siirto kahdella kuukaudella ok. Ehdokkaiden värväysajan jatkamisesta hyötyy puolue, joka ole tähän mennessä onnistunut saamaan riittävästi ehdokkaita.

Maurizio

Rokoteyhtiön rahoitustarve 100 miljoonaa euroa. Miten näissä yliopistojen laskelmissa pienin rahayksikkö on lähes aina 10 miljoonaa? Johtuuko se siitä, että tutkimustöille on aina haettu rahoitus, ennen kuin töihin on päästy? Myös maksullinen osakeanti voisi kansalaisia kiinnostaa, jos sillä saisi rokotteen itselleen. 100 euroa x100 000 = 10 miljoonaa euroa.

nel

Pärmäkoski ei pärjännyt, kun joutui hiihtämään liian pitkään yksin. Johaug hiihteli koko matkan yksin ja voitti koko kilpailun.

Mikä ero?