Kuuma linja: Miksi tiedottamista keskitetään?

Pääministeri Sanna Marin (sd.) on halunnut selkeyttää hallituksen tiedottamista. Jussi Nukari / Lehtikuva

Mihin ollaan menossa avoimuudessa ja demokratiassa Suomessa? Pääministeri yksin päättää, mitä suomalaisten asioiden hoidosta tiedotetaan, ja valmisteilla olevista asioista ei kerrota lainkaan. Epävarmuus kasvaa tietämättömyydessä.

Demokratian kannattaja

Marita Tiihonen kirjoitti otsikolla Jotain rajaa nyt (SS 12.3.). Miten selkeästi Marita asian kirjoitti, tavoittaa varmasti jokaisen ymmärryksen. Kiitos.

Lehden tilaaja

Kun vanhat puolueet ei saaneet ehdokkaita ajoissa tarpeeksi, niin siirretään kuntavaaleja, a vot.

Pecu

Miten valitaan MM-porukkaan noin huono hiihtäjä kuin Juho Mikkonen? Häviää voittajalle yli 10 minuuttia. Olisi ollut hyvä paikka jollekin nuorelle.

Kisaturisti

Terveysjohtaja Lipposen vastaus meni otsikon vierestä. Kyse on siitä, että suuri joukko ikä-ihmisiä pakotettiin epätarkoituksenmukaiseen, turhauttavaan monen tunnin soittorumbaan kilpaillessaan rokotusajoista. Kyllä jokainen ymmärtää että niukkuutta tässä jaetaan. Mutta miksi Kuopio ei osaa teknisesti toteuttaa aikojen jyvittämistä? Tietojärjestelmiin sitten lisää panostusta!

Lääkäri ihmettelee

Onko Suomi venäläistynyt, kun ajetaan jatkuvasti harmaassa usvassa ja lumipyryssä ilman takavaloja, edessä nappivalot, jotka näkyvät viimeisenä mäenharjan takaa pyryssä nousevassa autossa. Kyllä se naapuri ottaa selville, että olet uudehkon auton haltija.

Einappivalonaukkarinen

Leppävirran kunnan tekninen johtaja Tapio Montonen sanoo, että sähkön siirtohintoihin ei voi suoranaisesti vaikuttaa. Leppävirran kunta yhtenä kuntana omistaa Savon Voiman. Eikä voi vaikuttaa?

Kepulipolitiikkaa

Miksi ei Kuopiossa ole kunnostettu jäälatua Kirveslahti – Pitkälahti – Kansanopisto-reitille?

Harmistunut hiihtäjä

Kommentoi