Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Kiitetään hallitusta välillä

Koko ajan syytetään hallitusta ja viranomaisia rajoituksista, mutta mitä jos olisimmekin noudattaneet annettuja rajoituksia – ei matkusteta jouluna, hiihtolomalla, vältetään suuria ihmismassoja käytetään maskia ja käsidesiä... Kiitos hallitukselle, viranomaisille ja niille vastuullisille yrityksille ja yksityisille ihmisille, jotka noudattavat annettuja ohjeita.

Katsokoon jokainen peiliin

Eikö korkeakouluopiskelijat kykene toimimaan koronasäännösten mukaisesti? Ei näköjään tarvitse korkeakouluun järkeä ja vastuuntuntoa, kun ryhmämatkoja järjestetään, sitten levitetään ja sairastuu täysin ulkopuoliset! Nyt jokainen korkeakouluopiskelija jumittuu sinne opiskelijaboksiinsa ainakin maaliskuun loppuun saakka. Kiitos.

Koronasäännösten noudattaja

Siun Sotessa otettiin koronarokotuksiin ajanvarauspalvelu käyttöön, ja se toimii erittäin hyvin ja on helppokäyttöinen. Ei tarvitse satoja kertoja soitella. Miksi ei Kuopiossa?

En soittele

Tulipa Kekkosen ajat mieleen pääkirjoituksesta 13.3. Älkää ajatelko, eikä ainakaan ääneen, suuri itäinen on aina oikeassa.

Toisinaan ajattelija

Sytytimme joukolla kynttilöitä kiusatun uhrin muistoksi. Kuinka moni sen jälkeen meni netin palstoille ja Facebookiin aloittaen toisten mustamaalauksen ja valheiden levittämisen ? Miltä peilissä näyttää?

Hävetkää jos osaatte

Tämä Katajan päähän vasarointi menee hovioikeuden ratkaisuun, siellä Kataja itse todetaan syylliseksi ja tuomio tulee.

Hovissa muuttuu

Huomio, valtuustoehdokkaat: haluan lisää puistoja Kuopioon. Tuulipuisto Puijolle. Liikenne- sekä rallipuisto Puijon asvaltoiduille hiihto- ja pururadoille. Saadaan kesällä Puijon pikis. Lentävä Kalakukkopuisto torille. Koirapuistot joka paikkaan, keskustaan ja lähiöihin. Saadaan keskitettyä koiran ulosteiden keräys.

Uurnilla ei muuten tavata

Sunnuntain lehdessä ei ole väriä säästelty, hienot sävyt ja musta on musta, kiitos painajalle!

Pale

”Oma lehmä ojassa” kauhistui, kun ”veteraanit kömpivät koloistaan” (SS 14.3.). Ihan oikeasti meitä on täällä Suomessa paljon varttunutta väkeä, joilla jokaisella pitäisi olla oikeus näkyä ja kuulua tasavertaisesti, ja tämä ei näy ainoastaan politiikassa. Nyt ollaan mitätöityjä ja koloihin poissa silmistä laitettuja.

Suomi kuuluu kaikille

Kyllä ne etäoppilaiden ruokakassit ovat aivan riittäviä liikkumattomille teineille. Tutkimusten mukaan vain joka kymmenes 15-vuotias liikkuu edes sen verran kuin terveyssuositukset edellyttävät! Minä kun olin nuori, niin silloin pelattiin illat pihapelejä ja syötiin pottua ja kastiketta.

Vastuu on vanhemmilla

Kiitos Elsi Katainen kannanotostasi (SS 10.3.). Täyttä asiaa. Pitää vain ihmetellä, miksi valtio ei tue suomalaista nenäsumutinrokotteen kehittämistä.

Tulen mielelläni testaukseen

Kaupunkien keskustat, kerrostalot on koronalinkoja. Maaseudulla ei koronasta ole huomattavaa haittaa.

Metsä kutsuu