Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Nopeusrajoituksen syy on hyvä kertoa

Nyt oli hyvä kirjoitus tietyömaan nopeusrajoituksesta (SS 17.3.). Rakenteellisen turvallisuuden takia nopeusrajoitus koko päivän. Ei ole ennen kerrottu syytä.

Tyytyväinen

Keskustan seuraava peliliike, lähtö hallituksesta, toisi kannatuksen nousun. Se myös vapauttaisi meidät Marinin kaikkivoipaisuudesta, johon ei kuulu vanhemmilta, kokeneilta ja maailmaa nähneiltä oppiminen. Teinipoliitikon elkeet eivät vakuuta.

Seniori

Kiitos Martti Ripaoja kolumnista (SS 16.3.). Tuttavani on juuri tuon salaliittoteorian kyllästämä. Gates kuulema kustantaa mikrosirurokotteita pistettäviksi ja sittenpä antikristus pääsee hulluja hallitsemaan. Haloo.

Väärin luettu Ilmestyskirjaa

Kiitokset hyvästä, täsmällisestä ohjauksesta Kuopion terveyskeskuksen koronarokotustilanteessa. Turvamies oli asiallinen, kohtelias ja riittävän topakka, että järjestys ja turvavälit rokotuspaikalla säilyivät.

Kiitollinen

Ennen eduskuntavaaleja demarien Rinne lupasi vappusatasen. Vaalivoitto tuli, satasta ei. Nyt demarien Harakka lupaa bensasatasen. Kuntavaalit ovella.

Käykö taas kauppa?

Miksi nyt Kuopion Alavan seurakunta puristetaan liitokseen, vaikka asuntotuotanto lisää väestöä sekä keskustaan että Neula- ja Särkiniemeen?

Vaientaen päätetty

Syksyllä Kiuruvesi oli niin köyhä, että kaikki neljä kyläkoulua uhattiin lopettaa. Nyt kaupunginjohtaja Muiniekka on valmis lappamaan rahaa Savonlinnan mainoskampanjoihin.

Asiat tärkeysjärjestykseen

Puukenkämaan aina rahanottopaikan tunnistavat ’partnerit’ jalostivat Troijan hevosen. Ottivat kyytiin kuntapäättäjien vakuuttamiseksi ex-pääministerin ja sitä myöten luvan savolaisten rahastamiseen.

Tallipoika Jussi

Suomalaiset ovat kiihtymisvaiheessa hallituksen kyvyttömyyteen, hallitus hajoamisvaiheessa omaan kyvyttömyyteensä.

Tarkkailija

Jäikö Finnpulp eläkkeelle vai veikö korona kielen suusta? Lokakuussa lupasivat tiedottaa tulevasta tehtaasta, mutta mitään ei ole kuulunut. Kahta hyvääkö ei voi tehdä, luvata ja pitää?

Epätietoinen Kallavedeltä

Vihreät vaativat sähköautoja. Kongon nälkää näkeviä lapsia käytetään akkumineraalien louhintaan sumeilematta. Vihreä aate on tosi jaloa ja lapsiraukkoja suojelevaa ylevää toimintaa.

Kunhan meillä on hyvin

Koko talvi sulaksi suolatut kadut ja päätiet. Kun niiden uria aletaan korjata nastojen jäljiltä, joudutaan muustakin kuin vesijumpasta säästämään.

Tonttivuokrien nostolle käyttöä

Mikähän siinä äitiyspakkauksessa on niin merkittävää, että joka vuosi pitää uutisoida?

Ei pääse jyvälle

Nyt näyttää olevan muotia puhua suuresta vierastyövoiman tarpeesta. Vaikka maassamme on paljon työttömiä ja koronassa johtuen suurta epävarmuutta.

Suomalainen