Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Virkistysalueet pitäisi kaaavoittaa erikseen

Mikä siinä on, että Kuopiossa ei jää virkistysalueita uusille asuinalueille? Vain suojelualueet jää, ja sitten kaikki ulkoilureitit tehdään niille ja polkuja tulevat täyteen. Eikös niiden pitänyt olla luonnoltaan arvokkaita?

Eteläkuopiolainen

Kuopiolainen vuorineuvos on itse ollut kymmeniä vuosia KPY:n hallinnossa ja itsekin hiljaisena siinä kuuromykkien kahvikerhossa. Nyt kun oman yrityksen omistus KPY:ssä on pudonnut, alkaa arvostelu. KPY pitää säilyttää osuuskuntana eikä suuryrittäjien temmellyskenttänä.

18 v. edustajistossa

Miksi hallitukselle on ykkösasia maailman ilmastonhoito eikä kotimaan vaikeat asiat?

Sitä sietää ihmetellä

KPY:ssä kuohuu. Äänekäs osa omistajista haluaa muuttaa osuuskunnan osakeyhtiöksi. Osuuskunnassa kaikilla omistajilla on yksi ääni. Osakeyhtiössä ääniä on osakkeiden verran. Osakeyhtiössä valta vaihtuu äänekkäämmille ja suurosakkeenomistajille. Tämän jälkeen KPY myydään, kenelle? Samalla pienet osakkeen omistajat tippuvat pois osinkoa jakamasta.

Ahneus ja suunnitelmallisuus

Hieno kirjoitus Mirja Iisalmen kehittämiseksi (SS 18.3.). Kerrotko vielä, mistä ilmaiset rahat näihin juttuihin? Pääsiäismiljoona vappusatasen sijaan?

Realisti

Terveydenhuollon kantokyky on kohta murtumassa, mutta mitä tekee hallitus, se vain vetkuttelee ratkaisuista päättämisen kanssa ja keskittyy vatuloimaan ilmanaikaisten pykälien viilaamisessa. Auta armias, jos sota- ja sen jälkeiseen aikaan olisi ollut tällainen meno, niin ei olisi enää rajoja, joilla leikkiä.

Miksi meitä siunattu tällaisella?

Marinin arvosteleminen keskellä kriisiä on maalittamista.

Vastuutonta

Nyt savolaiset pysytään kotona, ei Lappiin eikä lähisukulaisiin.

Viimeinen hetki