Kuuma linja: Tiukka kommentti Kuopio-hallin varaamisesta närkästyneelle: "Edes pientä kiitollisuutta!"

Kuopio-hallissa ei urheilla koronarokotusten aikana. Tuire Punkki

Urheilkaa, hyvät ihmiset, ulkona kesällä raittiissa ilmassa älkääkä valittako Kuopio-hallista, jota nyt tarvitaan kaikkien hyväksi.

Järki käteen

Pieni pyyntö nyt, kun Prismaa uudistetaan: laittakaa kunnon säilytyslokerikot laukuille ja repuille. Usein lukot ovat rikki.

Harmittaa

”Hohhoijaa” (SS 7.5.) valitti, että joukkorokotukset vievät harjoittelupaikan ja SM-mitalit. Yhdet kisat, mutta tuhansille kaupunkilaisille ihmishenki! Edes pientä kiitollisuutta, että verovaroin on ylläpidetty Kuopio-hallia.

Ajattelepa ite

Haloo, Suonenjoen terveyskeskus! Koronarokotusten ajanvaraus ei toimi. Ei kuulu soittoa takaisin, vaikka heti ensimmäisenä varauspäivänä aamulla soitin. Kenelle rokotteet annetaan? Ottakaa oppia Kuopion ajanvarauksen toimimisesta.

Harmistunut

Suomi on hyvä maa, mainostetaan. Oman maan rokotteeseen ei saada rahoitusta. Muualle kyllä riittää jaettavaa jopa miljardeja. Kiitos!

Suokurppa

Kiitos kahdelle naiselle, jotka avustivat minua Prisman parkkiruutuun pysäköimisessä lauantaina puolenpäivän aikaan. Enpä naarmuttanut omaa enkä toisten autoja .

Kiitos

R-kioski ei suostunut ottamaan Ärrältä ostamaani kuorta vastaan, koska en ollut tiennyt, että olisi etukäteen pitänyt tulostaa kotona jotkut osoitetarrat. Herranjestas, miten vanhus mitään tulostaa? Niinpä jäi lahjapaketti lähettämättä.

Pitäkää

Vai ei savon murteella Pikku prinssiä (SS 7.5.)? Odotan myös Turun murteelle, stadin slangille ja saameksi käännettyjä versioita. Kulttuuritekoja.

Tai sitten on hyväksyttävä vain alkuperäiskieli

Nyt on paikallaan kiittää niitä puhelinmyyjiä, jotka kunnioittavat sanaani kerrottuani, etten ole kiinnostunut markkinointipuheluista.

Menestystä

Kaija Räsänen (ps.) esitti, ettei kouluja saa enää lakkauttaa, ”mutta maaseudun pieniä kyläkouluja voi joutua yhdistämään.” (SS 7.5.). Eikö siinä ole kyse lakkauttamisesta?

Vaalipuheita

Nimimerkille ”Onko pakkoa sotkea kaikki hyvä” (SS 7.5.): Pikku prinssi -kirjaa voit lukea muilla, noin 300 kielellä. Se on maailman eniten käännetty ei-uskonnollinen kirja. Ei ole pakko lukea savoksi.

Lukutoukka

Paikallinen sähköverkkoyhtiö voisi ohjeistaa urakoitsijoitaan korjaamaan aiheuttamansa vahingot yksityisteille.

Kaikilla on talous tiukalla

Kokoomuksen yritys pilata hallituksen hyvät tavoitteet kopsahti, kuinka ollakaan, omaan nilkkaan. Yritykseen ei liity vastuuntuntoinen poliittinen toiminta.

Kansa tietää

Äänestän valinnoillani. Englanninkieliset mainokset, firman nimet. Varaosaliikkeessä Turussa ei palvelua suomeksi. Sopeuttamistako?

Sopeutumaton

Täsmälleen samaa mieltä Matti Kovasen (SS 7.5.) kanssa.

Zape

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut