Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Saisipa lämpimän kalakukkosiivun!

Kun Kuopion Ukko-laiva profiloituu savolaiseen ruokaan, niin tulisiko siitä paikka, josta saisi ostaa lämpimiä kalakukkosiivuja voin kera? Tätä herkkua kun ei Kuopiossa saa ei paikallinen eikä turisti .

Herkuttelija

Pyöräparkki Kuopion Sokoksen edessä? 4.6. pyöriä niin, ettei lipan alle varjoon mahdu odottelemaan bussia.

Että näin

Taas tuli todistettua sähköautojen lataamisen hankaluus (SS 6.6.). Pelkkiä kortteliohjuksia, ei mitään muuta. Bensa- ja dieselautot ovat ja tulevat olemaan vuosikymmeniä paljon käyttökelpoisempia kuin yksikään täyssähköauto!

Se on fakta

”Norsuemo” (SS 4.6.): Ainakin Kuopion valtuuston kokouksia striimattuna seuranneena siellä oli valtuutettuja, jotka ajoivat lasten ja nuorten asioita ja olivat huolissaan heidän tilanteestaan jo viime vaalikaudella. Kannattaa perehtyä ehdokkaisiin.

Nuorissa tulevaisuus

Ruokaedun ilmoittaminen verottajalle on työnantajan velvollisuus. Sanoisitko itsesi irti, jos työnantajasi palkanlaskija ei olisi ymmärtänyt näin tehdä? Minä en, enkä vaadi toisilta.

Järkeä

Halla-ahon mukaan kaupunkien ongelma on ”heikkolaatuisen” väestön kasvu (SS 5.6.). Hän ylentää itsensä kuin 1930-luvun arjalaiset. Puuttuu enää se ”lopullinen ratkaisu”.

Ihmisarvoa väheksytty

Pääministerin ateriaedussa on kysymys (paitsi verotuksesta) myös laittomasta palkkaedusta, koska kanslialla ei ole oikeutta määrittää pääminimisterin palkkaa. Tätä asiaa selvittää poliisi.

Erik

Kylläpä täytyy olla kiitollinen Kuopion Pyörön terveyskeskuksen palvelusta. Ripeätä ja ystävällistä ammattimaista hoitoa. Iso kiitos kaikille!

Eero Antti

”Sanoisin tätä ahdisteluksi” (SS 5.6.): Löytyykö puhelulogistasi saapuneen puhelun kohdalla kolmen pisteen takaa Estä numero -toiminto? Saavat soitella sen jälkeen ilman puhelimen pirinää.

Temppu toimii

Olipa mukava lukea juttuja Pekka Viljakaisesta ja hänen elämästään ja aikaansaannoksistaan (SS 5.6.). Ja siitä, että tekee myös toisia varten eikä vain itselleen ja perheelleen, mutta osaa vetäytyä myös omaan elämäänsä.

Esimerkillistä

USA:n hävittäjät pörräävät Savon taivaalla. Kuka maksaa hiilijalanjäljen? Savolaiset tietysti.

Luonnonystävä

Lähihoitajia tuodaan Filippiineiltä oppisopimuksella. Miksi suomalaisille ei tarjota oppisopimuspaikkaa? Norjassa pärjäävät englannin kielellä, samalla lailla Suomessakin, mutta ymmärtävätkö hoidettavat englantia Norjassa sen paremmin kuin Suomessa? Tuskinpa. KYSissä kävi espanjalaisia sairaanhoitajia kokeilemassa, mutta palasivat kotimaahansa. Tarjotaan oppisopimusta ilman välistävetäjiä.

Samalla palkalla

Kulmunilla oli selkärankaa ja veti johtopäätökset, kantoi vastuunsa ja erosi. Siitä hatunnosto. Marin selittelee, väistelee ja jatkaa Audin takapenkillä kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Vappusatasta odotellessa