Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Vaaranpaikka liikennevaloissa

Onko Kuopion liikennevalosuunnittelija huomannut, millainen kuolemanloukku on pyöräilijälle risteys, jossa vihreä palaa yhtä aikaa suojatielle ja vasemmalle kääntyvälle autoilijalle? Autoilija ei näe väistää talon varjosta vauhdilla ilmaantuvaa pyöräilijää.

Milloin ensimmäinen uhri?

Vihdoinkin on saatu selvää siitä, kuka on suurituloinen ja kuka ei. SDP-lähteiden mukaan jokainen, joka ansaitsee 4 000 euroa kuussa, on suurituloinen. Kyllä tätä rajaa on kierretty kuin kissa kuumaa puuroa ties kuinka kauan. Verotusta pitää kuulemma kiristää suurituloisilta, sanovat hallituslähteet.

Jo äänestänyt evp.

TV1:n mukaan teknologia vähentää kirjastohenkilökuntaa. Älkää antako käydä näin! Kirjat ja historia olemme me, sinä ja minä, niin erimielisiä kuin olemmekin.

Muori

Suunniteltu velkakatto asuntolainoille hyvä, mutta maksimi ehdottomasti 300 prosenttiin kotitalouksien tuloista. Itselläni maksimi ikinä on ollut 200 prosenttia, ja silloinkin vähän huolestutti. Ja sijoitusasunnot ostetaan rahalla, jos sitä on, köyhän ei kannata leikkiä sijoittajaa.

Elämänoppia

Suomessa verotus on asia, jota kannattaa kiristää. Luulen, että seuraavana kiristetään lasten verotusta. Kesämökkien verotus on tällä hetkellä ihan liian vähäistä. Lomalentoja on varaa verottaa. Esimerkiksi lento Roomaan 85 euroa. Näpit irti ay-liikkeestä. Se on verotonta.

Erityisveroexpertti

”Herkuttelija” (SS 8.6.): kalakukkoja saa Kuopion kauppahallista Tildan puodista lämmitettynä viipaleina ja voin kanssa tarjottuna.

Eiku syömään

Vaaliteltoilla jaettavilla makkaroilla ja vaalituloksella ei ole mitään tekemistä keskenään. Ainahan se ilmainen makkara äänestämisenkin voittaa.

Soromnoo

Rajusti velkaantuneelle Suomelle tulossa elpymispaketista 5 miljardin lasku, mikä peritään 200 – 500 miljoonan vuosittaisena EU-jäsenmaksun lisäyksenä 30 vuoden ajan. Jotkut eivät tätä vielä ymmärrä.

Kyllä suututtaa

Puijonkuppee on käsittämätön nimi asuinalueelle Kuopiossa. Joku luuli olevansa lupsakka, kun nimesi aluetta. Eikä se ole edes siinä ”kuppeella” Julkula ja Länsi-Puijo on! Miksi ei voinut olla edelleen Hatsala?

Ex-oppilas

Ainahan voi kieltäytyä liian sitovasta 24/7- työstä ja ilmaisista eduista, kun kukaan ei pakota.

Tavallista elämää

On kumma kun Formula-autot muuttuu eri kilpailuun miltei ajokelvottomiksi, vaikka iso porukka maailman parhaita insinöörejä säätämässä. Onko kuskissa koskaan syytä kun ei kulje? Minulla vanha Skodakin toimii vuodesta toiseen samoilla säädöillä lujaa joka päivä.

Taurus

Juankoskella Vuotjärvellä luonnonrauhaa on häirinnyt yöllä äänekäs vesiskootteri. Toivottavasti poliisi saa häirikön kiinni.

Tyhjä tynnyri

Mikä teitä vihreitä oikein vaivaa? Haluatte poistaa yksityisautoilun, torpata yrittäjien tehdashankkeet. Ei kaikki halua ajaa jopolla, elää kuplamaailmassa ja kulkea mummin vanhoissa vaatteissa. Ikinä en äänestä vihreää edustajaa ja ajan 30-vuotiaalla jenkkiautolla!

98E

Oikeuslaitos on väärässä, kun pohtii, että ”risteyksessä olisi voinut olla” (SS 5.6.). Pysykää tosiasioissa eikä kuvitelmissa. Olisihan siinä voinut olla vaikka Donald Trump.

Taas tällainen tapaus