Kuuma linja: Vedessä outo haju

Kuopiossa vesi saattaa paikoin haista kloorilta. Juha Poutanen

Mitä vesijohtovedelle on tapahtunut Kuopiossa? Huomasin, että se haisee ja maistuu ällöttävästi kloorilta, vaikka miten paljon vettä laskee. Kylpyhuonekin haisee suihkun jälkeen kuin uimahalli. Tällaista vettäkö meille nyt juotetaan?

Ei voi olla totta

Tuleepa pääministerin aamiaisjupakasta mieleen eduskuntatalon remontti joitakin vuosia sitten. Sen kalleudesta syntyi meteli. Silloinen eduskunnan puhemies Riikka Uosukainen totesi, että ihmisten mielestä meidän pitäisi työskennellä pahvilaatikossa.

Kateus vie kalatkin vedestä

Omaishoitaja hoitaa läheistään rakkaudesta rahakorvauksetta. Poliitikkoja omaishoitajuus kiinnostaa vain vaalien edellä vaaliohjelmissa.

Jousimies

Suuressa Kuopion pankissa on kaaos asiakaspalvelussa. 1970-luvullakin jonotettiin pankissa, paluu menneeseen. Näin se käy, kun pitää viedä asiakaspalvelijoiden palkkausraha veroparatiiseihin.

Hyvä että vaihdoin

Virolaiset on kovia valittamaan. Kun suomalaiset olivat itärajan takana rakentamassa monia kuukausia putkeen, niin ei sopinut valittaa, jos halusi leipää pöytään.

Herkkähipiäistä kansaa

Vihervasemmisto haluaa korottaa veroja. Varmaan sen mielestä maitoakin saadaan aina enemmän kun vain lisätään päivittäisiä lypsykertoja.

Tape

Ei kannata aina luottaa hyviin ystäviin, he voivat olla myös niitä, jotka levittelevät asioita eteenpäin, ja asiat muuttuvat matkan varrella. Parempi pitää jotkut asiat ihan omana tietonaan.

Suu suppuun

”Pikkuraha” (SS 5.6.): Ei pääministeri uhraudu, poliittinen virka siinä kuin muutkin virat, ja pyrkyä on monella. Ja jokainen hoitakoon ruokansa, palkatkoon apulaisarmeijan omalla suurella palkallaan valtion rahoilla palkatun avustaja-armeijan lisäksi.

Naurettavaa

Asioista ollaan silloin huolissaan kun ollaan vaaliehdokkaana.

Ammattikuljettaja

Oli hyvä, että Senni Salminen hyppäsi kolmiloikan SE:n eikä Kristiina Mäkelä, joka ei olisi pysynyt nahoissaan. Senni oli todella tyynen rauhallinen ja ansaitsee onnitteluni.

Mahtava tulos

Kokoomuksen Petteri Orpon neuvoilla ei Suomea pelasteta vaan velanotto lisääntyy ja heikompiosaisten ihmisten elämä vaikeutuu.

Äänestäjä

Joudun ajeleen linja-autossa tiettyä matkaa säännöllisesti. Ennen matkan hinta oli 10 euroa, nyt 12.50 euroa. Minusta aika paljon korotusta. Onko elyllä sormensa pelissä ja onko tarkoitus hävittää linjavuorot haja-alueelta?

Haja-alueen ukko

Miksi poliitikot haluavat maailman puhtaimman ilmamme vielä puhtaammaksi hinnalla millä hyvänsä? Tietävätkö he, mitä tarkoittavat sanat tolkku ja kohtuus?

Kummastellen

Laittomien mopojen laiton meluterrori ei voi vähempää kiinnostaa asiasta vastaavia viranomaisia.

Ympäristörikos

Kommentoi