Kuuma linja: Ritoniemi kiinnostaa edelleen

Vehmersalmen Ritoniemen hiekkarantamaisemat ovat jääneet monelle mieleen. Aake Roininen

Kuopion kaupunki voisi viritellä yhteistyötä Ritoniemen omistajien kanssa. Pandemiat ja kotimaan matkailu ovat uusi normaali.

Klunssila

Ovatko kirvanmunat valmiina mullassa kukkia ostettaessa vai mistä ne tulevat Kuopion keskustan lasitetulle parvekkeelle kukka-amppeleihin?

Kuka tietää?

Puhutaan ja kirjoitetaan mitä vaan pääministeri Sanna Marinista, hän on nykyajan pääministereistä Suomessa parhaimpia ja osaava työssään.

Kotimaani on Suomi

Vai vielä sateenkaariliputus Kuopion kaupungintalolle ja oikein valot teatterin seinään Pride-päivänä? Joku raja tuohon pelleilyyn, nämä ehdokkaat vaan mielistelee äänestäjiä omalla tekopyhällä suvaitsevaisuudellaan.

Arse

Tyhmää, kun Kuopio on jo tehnyt I Love Kuopio -pinssejä Pride-väreillä. Eikö vähempi riitä, sillä Kuopiossa on tasa-arvo? Turha vetää LGBT-rasistikorttia.

Suomessakin hyväksytään

Jos Kuopio on tasa-arvoinen, niin miksi I Love Kuopio -pinssien sydämeen on maalattu LGBT:n värit? Miksi ei enää sovi punainen sydän?

Onko meillä enää tasa-arvoa?

Toimittaja Kärkkäinen yrittäjäkavereineen on siis mielestään pätevämpi arvioimaan rahoitushakemuksia kuin Suomen Akatemian tiedeasiantuntijat? Epäilen. Vaikkapa ’queer’ voi luemma olla ahdistava sana, jos on rajoittunut mieli. Jo siksi tuo tutkimus ansaitsee tulla tehdyksi.

Junttiutta vastaan

Ei ole valtion tehtävä pitää huolta meistä ja päättää puolestamme, miten välttelemme virusta.

Kiurusta kesään

Kun kokoomuslainen valtioneuvoston kanslian virkamies sössii pääministerin asiat, porvarilehdistö kääntää sen pääministerin mokaksi.

Ja vaalikarja mylvii

Kommentoi