Lukijan sanomat: Älä kauhistele kotimaisen lihakimpaleen hintaa – halvan saksalaispihvin leikkasi maahanmuuttaja pienellä palkalla

"Suomalaisen lihan kalleutta kauhistelevan ja saksalaisen lihan edullisuutta ihastelevan on syytä tietää, ettei saksalainen teurastaja vastaa tehokkuudessa yli kahta suomalaista teurastajaa vaan saa noin kymmenen euron tuntipalkkaa työstään", kirjoittaa Seppo Vehviläinen. Katja Luoma

Minusta Risto Hirvonen (SS 3.10.) syyllistää turhaan kantasuomalaisia siitä, ettemme ole työperäisen maahanmuuton kohdemaista houkuttelevimmasta päästä.

Haluatko lukea koko artikkelin

Tilaa digi 9 viikkoa 1 €/vk ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 9 vk 1 €/vk Olen jo tilaaja