Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riitely Puijon laella joutaisi jo loppua

Kauas näkyvästä Puijosta on viime vuosina kehkeytynyt paikka jatkuvalle riitelylle, joka kuuluu harmillisen kauas. Riidanaiheet ja riitelevät henkilöt vain vaihtuvat, mutta kinastelu pysyy.

Vuosikymmenten saatossa Puijolla on kiistelty alppirinteestä, golfaamisesta, motocrossista ja onpa hyppyrimäkiäkin oltu purkamassa. Antikkalan puolella on puolestaan estetty laskettelua muun muassa viherhäiverusokkaan suojelun varjolla.

Viimeisin riita on syntynyt Puijon lakialuetta viime vuodet kehittäneen Puijo Peak Oy:n sisällä. Yhtiökumppanit Pekka Niemelä ja Markku Komppula ovat riitaantuneet, kun heidän näkemyksensä yrityksen kehittämisen suunnasta ovat poikenneet voimakkaasti toisistaan.

Korona-aikana kasvanut ulkoilijoiden määrä on herättänyt lupauksia liiketoiminnan kasvun mahdollisuuksista. Kävijämäärät Puijolla kasvavat pian myös uuden tuolihissin ansiosta.

Puijo Peakin sisäinen kiista on sääli, sillä yritys on kehittänyt uusia ohjelmapalveluja Puijolle ja kyennyt samalla kannattavaan liiketoimintaan. Yhtiön kehittämissuunnitelmat ovat lisäksi olleet kiinnostavia kuten ympärivuotinen kelkkarata ja vaijeriliuku.

Seuraavaksi yhtiön osakkaiden välistä kiistaa käsitellään hovioikeudessa. Sopii toivoa, että tuomio asiassa saadaan pian ja yritys voi jatkaa toimintaansa Puijolla kuopiolaisia ja turisteja palvellen.