Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuma linja | Ensin KYSistä vähennettiin hoitajien määrää, ja nyt sitä ei ole kukaan muistavinaankaan

Nyt on Sataman yö vihdoinkin vietetty! Toivottavasti kaikki ne nuoret, jotka örvelsivät, ryyppäsivät ja käyttivät muita päihteitä, virtsasivat ja oksentelivat yksityisillä pihoilla ja sotkivat paikkoja, pääsivät koteihinsa. Niin kamalaa oli meno tivolin ulkopuolella. Tarvitaanko tätä Taiteiden yö -tapahtumaa satamaan? Voisiko kaikki meteliä tuottavat tapahtumat siirtää muualle kauniilta satama-alueeltamme ja jättää kauniit järvenrannat kaikkien ihailtavaksi.

Seilori

Aikoinaan KYSistä vähennettiin hoitajia tietoisesti. 80 hoitajaa poistettiin varallaoloringistä. Saatiin säästöjä. Nyt johto on unohtanut omat virheensä, ja hoitajia syyllistetään palkka-ahneudesta. Johtajien palkkoja on korotettu ilman lakolla uhkaamista.

Syyllistetään johtajia

Kyllä tässä on kohkattu hallituksen asioista ihan tarpeeksi. Setämiehemme ovat tehneet karkeita virheitä jo ennen nykyistä hallitusta. Lisäksi EU on vienyt ministereitämme kuin litran mittaa. Ei mulla muuta.

Viäntäjä torilta

Nimimerkki ”Joohan” (SS 30.8). Olet oikeassa, stadionia ei tarvitse enää suurentaa. Korkeintaan katos yleisölle. Pelejä seurataan maksullisilta kanavilta. Nyt alkaa energiatalkoot, eikä kenttiä pidä lämmittää keinotekoisesti. Kentät pitäisi tehdä matalan tason liikuntaa edistämään, siis kaikkien käyttöön.

Liikkumisesta nauttiva

Mikä onkaan pienituloisen eläkeläisen ja työntekijän kohtalo kiristyneessä taloustilanteessa, jos eläkkeestä tai palkasta ei tahdo riittää edes lääkärin määräämiin lääkkeisiin? Olisikohan päättäjäportaassa hyviä ehdotuksia? Polkupyörän käyttö näyttää olevan edullista, jos pystyy sen hankkimaan.

Tasapuolisuutta toivova

Uskomaton mielipide Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytköseltä uutisissa: Hänen mielestään teho-osastojen hoitajien lakkoilu ei vaarantaisi ihmishenkiä (Yle 29.8.). Tehyn puheenjohtaja vaihtoon!

Eläk. sairaanhoitaja

Kunpa vielä näkisi sen päivän, että suomalaisessa elokuvassa ei jauheta samaa mantraa: ”mitä vit...” Kyllästyttää. Eikö käsikirjoittajilla ole enää sanoja?

Mieluummin ulkomaisia sarjoja