Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Lukijan Sanomat | Pyöräilijöiden ajattaminen mäkistä ja raskasta reittiä Kuopiossa kertoo siitä, että autoilun halutaan toimivan hyvin

Kuopion polkijat ry:n hallituksen jäsen Maija Hartikainen nosti kirjoituksessaan (SS 6.1.) esille huolen kävely- ja pyöräliikenteen kiertotiestä Niuvantien saneerauksen yhteydessä Kuopiossa. Saneeraus on tarpeellinen suositulle rantaväylälle. Kiitos Hartikaiselle aiheen nostamisesta esiin. Aiheesta käydään keskustelua myös Kuopion kaupungin Facebook-sivuilla, missä Hartikainen esitti ratkaisuksi väliaikaista kevyen liikenteen reittiä Niuvantien reunaan. Kaupunki vastaa perustelujen kera, miksi ehdotus ei sovi. Vastaus on harkittu mutta lopputulos surullinen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä Savonsanomat.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.