Hylätyistä ja roskiin joutavista tuli ravintolassa luksusta

Asiantuntijoiden mukaan pyyhkeiden käyttäminen on ravintolan wc:ssä ekologisempaa kuin käsipyyhepaperien käyttäminen. Eeva Mertasen käsissä on vanhoja pyyhkeitä, joista on tehty asiakkaille luksusta. Juha Poutanen

Paperikäsipyyhkeitä tulee helposti otettua tuppo, vaikka vain yksi olisi tarpeen. Niiden tuhlaaminen yleisövessoissa alkoi ahdistaa Ravintolamestarit Oy:n toimitusjohtaja Eeva Mertasta niin, että jotain piti tehdä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi 2 kk 5 €/kk tai 24 h 2 € ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja