Pappa katosi Savossa – olikin käynyt päiväretkellä Isolla kirkolla

Poliisit etsivät kadonnutta miestä, joka ei ollutkaan kadonnut. Sirpa Repo

Asta Tenhunen

Poliisi ehti käynnistää laajat etsinnät kadonneeksi luullusta vanhuksesta, kun palvelutalossa ei löydetty siellä asuvaa 81-vuotiasta miestä.

Mikkeliläisestä palvelutalosta ilmoitettiin tiistaina aamupäivällä poliisille, ettei vanhusta löydy eikä häntä saada kiinni puhelimella. Viimeinen näköhavaintokin miehestä oli maanantai-illalta.

Poliisi ehti käynnistää laajat etsinnät, jossa useat poliisipartiot etsivät kadonnutta vanhusta Tuppuralan alueelta. Poliisi oli jo kutsumassa myös vapaaehtoisen pelastuspalvelun eli Vapepan auttajat avuksi etsintöihin.

Kello 16:n jälkeen palvelutalon pihaan kaartoikin henkilöauto ja kaksi iloista ikämiestä.

81-vuotias mies oli ollut 79-vuotiaan veljensä kyydillä päiväretkellä Helsingissä. Vierailusta oli unohdettu ilmoittaa kotihoidolle ja palvelutalon henkilökunnalle. Miehillä oli kuitenkin kaikki kunnossa ja etsinnät voitiin lopettaa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut