30-vuotias nainen kadonnut Kuopiossa

Jerri Koskinen

Kuopiolainen 30-vuotias Sanja-AnnikaFriman on kateissa. Läheiset eivät ole saaneet Frimaniin yhteyttä keskiviikon 29. huhtikuuta jälkeen. Katoamisilmoitus poliisille tehtiin lauantaina.

Friman on viimeksi nähty vappuaattona eli torstaina kello 18:n aikaan Kuopion Mäkikadulla, jossa hän on asunut. Nainen on 160 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat pitkät hiukset, takana niskassa hänellä on tummaksi värjättyjä hiuksia.

Molemmissa korvissa Frimanilla on useita lävistyksiä. Päällään hänellä on mahdollisesti musta tuulitakki, tummat housut, mustat Nike-merkkiset lenkkarit ja mukana musta putkikassi.

Poliisi pyytää ilmoittamaan Frimaniin liittyviä havaintoja vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai hätäkeskukseen 112.

Poliisi ei tässä vaiheessa epäile katoamiseen liittyvän rikosta.

Aiheeseen liittyvää

  1. Kuopiossa kadonneeksi ilmoitettu nainen löytyi kunnossa
    4.5.2020 9:49

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut