Poliisikoirat pääsivät aloittamaan vainajan etsinnät – lumien sulaminen helpottaa työtä

Asta Tenhunen

Poliisi on päässyt aloittamaan maastoetsinnät Vesannolla kadonneen helsinkiläisnaisen tapauksessa. Lämpöasteiden ja vähälumisuuden vuoksi maastoetsinnät päästiin aloittamaan suunniteltua aiemmin.

Poliisin tietojen mukaan 35-vuotias nainen menehtyi viime syksynä henkirikoksen uhrina. Hänen ruumistaan ei ole vielä löydetty.

Poliisi käyttää etsinnöissä apuna ainakin poliisin ruumiskoiria, jotka ovat viime vuosina tehneet useita merkittäviä löytöjä Itä-Suomessakin. Poliisi ei kerro tarkempia etsintäalueita julki, jotta poliisikoirilla säilyy työrauha.

Henkirikoksesta epäilty helsinkiläinen mies on ollut vangittuna viime joulukuusta asti. Häntä epäillään ainakin taposta.

Pariskunta liikkui viime kesänä Vesannolla, Tervossa ja Konnevedellä. Mies on aiempinakin vuosina viettänyt aikaansa Vesannon seudulla muun muassa mökkeillen.

Poliisin mukaan paikalliset asukkaat ja työntekijät ovat kertoneet runsaasti havaintoja kadonneesta naisesta ja hänen kanssaan mustalla Audilla liikkuneesta miehestä. Havaintoja naisen aiemmista vammoista ja auton liikkeistä viime elo–syyskuun vaihteessa voi vielä ilmoittaa poliisille sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415 232.

Aiheeseen liittyvää

 1. Vesannolla kadonneen Saara Arvan tutkinnassa uusi käänne: mies vangittu epäiltynä taposta – poliisi kaipaa silti lisähavaintoja
  19.2.2020 10:27
 2. Poliisi pyytää havaintoja mustasta Audista, joka saattaa liittyä kuukausia selvittämättä olleeseen henkirikokseen
  16.1.2020 14:10
 3. Mies vangittiin epäiltynä kadonneen naisen taposta
  20.12.2019 12:57
 4. Poliisi tutkii kadonneen naisen tapausta nyt henkirikoksena
  19.12.2019 17:48
 5. Oletko nähnyt tätä naista? – Poliisi etsii kadonnutta, jonka piti matkustaa Savosta Helsinkiin
  3.12.2019 13:12

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut