Ilkka-Yhtymän loppuvuoden tulos parani

Yhtiö kertoi marraskuussa, että sen maakuntalehtien Ilkan ja Pohjalaisen uudeksi nimeksi tulee Ilkka-Pohjalainen. Yhdistynyt lehti on ilmestynyt tammikuun lopulta lähtien. LEHTIKUVA / TEEMU SALONEN

STT

Sanomalehtiä kustantavan Ilkka-Yhtymän loka-joulukuun tulos parani edellisvuotisesta. Konsernin jatkuvien toimintojen oikaistu oman toiminnan liikevoitto nousi 0,7 miljoonaan euroon edellisvuoden 0,5 miljoonasta eurosta.

Konsernin loppuvuoden liikevaihto nousi 9,8 miljoonaan euroon edellisvuoden loka-joulukuun 9,5 miljoonasta eurosta.

Konsernin koko vuoden tulos putosi 1,2 miljoonaan euroon edellisvuoden 1,6 miljoonasta eurosta. Koko vuoden liikevaihto supistui hieman 36,4 miljoonan euroon edellisvuoden 36,5 miljoonasta eurosta.

Yhtiö kertoi syyskuussa, että sen maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät. Marraskuussa kerrottiin, että uuden lehden nimeksi tulee Ilkka-Pohjalainen. Yhdistynyt lehti on ilmestynyt tammikuun lopulta lähtien.

Tammikuussa Ilkka-Pohjalaisen päätoimittajana aloitti Markku Mantila, joka on aiemmin toiminut muun muassa Pohjalaisen ja Kalevan päätoimittajana sekä valtioneuvoston viestintäjohtajana.

Ilkan ja Pohjalaisen yhteenlaskettu levikki oli noin 56  000 kappaletta vuonna 2018. Ilkka-Yhtymällä on myös paikallis- ja kaupunkilehtiä sekä painotoimintaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.