Rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja yritti paeta poliiseja metsään

Poliisipartio oli sattumalta paikalta pitkän suoran päässä, näki kaaharin ja pysäytti muun liikenteen onnettomuuksien välttämiseksi. Johanna Erjonsalo

Asta Tenhunen

Rattijuopumuksesta epäilty henkilöauton kuljettaja pakeni poliiseja metsään Pieksämäen Jäppilässä torstaina iltapäivällä.

Poliisipartio tavoitti kuitenkin epäillyn miehen.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisipartio teki liikennevalvontaa Jäppilässä ja näytti pysäytysmerkkiä henkilöauton kuljettajalle. Kuljettaja ei pysähtynyt, vaan lähti karkuun. Lyhyen matkan ajettuaan kuljettaja yritti paeta vielä jalan.

Kun mies jäi kiinni, osoittautui, ettei hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Lisäksi huumeseulontatesti osoitti miehen käyttäneen mahdollisesti amfetamiinia.

Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikennerikkomuksesta. Liikennerikkomusepäilyn syynä on poliisimiehen antaman pysähtymismerkin noudattamatta jättäminen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.