Oletko nähnyt tätä miestä? – Etsintäkuulutettu karkuri saattaa liikkua Helsingin ja Kuusamon välillä

Etsintäkuulutettu Sergei Dobrodetelev Poliisi

Asta Tenhunen

Poliisi pyytää havaintoja etsintäkuulutetusta miehestä, joka saattaa liikkua pääkaupunkiseudulla, Lounais-Suomessa tai pääkaupunkiseudun ja Kuusamon välillä.

Etsintäkuulutettu Sergei Dobrodetelev saattaa käyttää myös nimeä Sergei Pohlebajev. Hän on 45-vuotias, tummahiuksinen, 178 senttiä pitkä ja noin satakiloinen.

Lounais-Suomen poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta. Poliisin mukaan mies saattaa olla vaarallinen, joten häntä ei tule lähestyä itse.

Poliisi pyytää miehestä akuutteja havaintoja numeroon 0504562105 ja muita havaintoja sähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Miehen epäillään liittyvän huumerikoksia Varsinais-Suomessa tehneeseen jengiin, joka on toiminut Viron ja Salon seudun välillä. Poliisi otti viime viikolla kiinni neljä muuta epäiltyä samasta ryhmästä ja Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut epäiltyjä poliisin pyynnöstä.

Turun Sanomien mukaan etsintäkuulutetulla Dobrodetelevilla on aiempaa rikostaustaa Virosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut