Nainen katosi yllättäen – poliisilla ei tietoa, mistä asiassa on kyse

Kadonnut Saara Arva Poliisi

Asta Tenhunen

Poliisi pyytää lisää havaintoja helsinkiläisestä 35-vuotiaasta Saara Arvasta, joka on nähty viimeksi syksyllä Vesannolla.

Poliisi kertoi Arvan katoamisesta ensimmäisen kerran julkisuuteen joulukuun alussa ja pyysi silloin havaintoja. Poliisi on saanut vesantolaisilta jo havaintoja siitä, että Arva oli nähty loppukesästä Vesannolla, kun hän oli viettänyt alueella leirielämää tuntemansa miehen kanssa.

Pienessä maalaiskunnassa leireillyt kaupunkilaispariskunta herätti huomiota ja heidät oli havaittu useita kertoja alueella etenkin elokuussa.

Mies palasi sittemmin Helsinkiin, mutta Arvaa ei ole enää tavoitettu. Viimeinen havainto hänestä on 1. syyskuuta Vesannolta, jolloin hän oli ollut aikeissa matkustaa Pohjois-Savosta takaisin Helsinkiin, mutta ei koskaan tullut perille.

Poliisilla ei ole tiedossa, mistä asiassa on kyse. Poliisi pyytää edelleen havaintoja Arvasta elo–syyskuun vaihteesta tai sen jälkeen. Arva on 165 senttiä pitkä, hoikka ja hänellä oli katoamisen aikaan tummat hiukset ja otsatukka. Poliisi on myös julkaissut kuvan kadonneesta naisesta omaisten luvalla.

Poliisi on kerännyt yleisöhavaintoja sekä etsinyt joitakin maastoalueita poliisikoirien avulla, mutta kadonnutta ei ole toistaiseksi löydetty.

Aiheeseen liittyvää

  1. Poliisi pyytää havaintoja mustasta Audista, joka saattaa liittyä kuukausia selvittämättä olleeseen henkirikokseen
    16.1.2020 14:10

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut