Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomien kesälehti on ilmestynyt!

Poliisi pyytää havaintoja mustasta Audista, joka saattaa liittyä kuukausia selvittämättä olleeseen henkirikokseen

Poliisi pyytää havaintoja musta Audi-henkilöautosta, joka saattaa liittyä naisen kuolemaan.

Helsinkiläinen 35-vuotias Saara Arva nähtiin viimeksi Vesannolla 1. syyskuuta. Poliisi epäilee, että hän on menehtynyt. Poliisin tämänhetkisen käsityksen mukaan Arva on kuollut henkirikoksen seurauksena.

Poliisi epäilee henkirikoksesta helsinkiläistä miestä, jonka Pohjois-Savon käräjäoikeus määräsi tutkintavangiksi jo joulukuussa.

Savon Sanomien tietojen mukaan mies on kiistänyt aiheuttaneensa naisen kuoleman rikoksella ja on vaatinut jo muutamaan otteeseen pääsemistä pois tutkintavankeudesta. Sekä käräjä- että hovioikeus ovat päättäneet, että miehen vangitseminen tutkintavankeuteen asian vuoksi on ollut perusteltua.

Poliisi epäilee, että Arvan kuolemaan voi liittyä musta Audi, jonka kyydissä hän oli liikkunut viime kesänä ja syksynä.

Poliisi pyytää havaintoja mustan Audin liikkeistä Vesannolla sekä muissa paikoissa, joissa se on voinut erottua liikenteessä syyskuun alussa.

Auto on tällä hetkellä poliisin hallussa, joten poliisi ei pyydä havaintoja kyseisen auton näköisen ajoneuvon sijainnista tällä hetkellä, vaan siitä, missä autoa on nähty viime elo-syyskuun vaihteessa ja heti sen jälkeen.

Arva on nähty viimeksi Vesannon Horonkylällä 1.9. noin klo 18.00 - 20.00, mutta Audin liikkeistä kaivataan havaintoja sieltä ja sen jälkeiseltä ajalta joko Vesannolta tai mahdollisesti mistä tahansa Vesannon ja Helsingin väliltä.

Katoamisaikaan Arvalla oli todennäköisesti harmaa huppari, mustat housut ja mahdollisesti musta pipo. Arva oli 165 senttiä pitkä, hoikka ja hänellä oli tummat hiukset.

Poliisi pyytää kaikkia Arvaan liittyviä havaintoja syyskuun alusta Itä-Suomen poliisille vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Vesannon Horonkylä sijaitsee Vesannon taajaman lounaispuolella Pohjois-Savossa lähellä Keski-Suomen rajaa. Arva oli viime syksynä leireillyt Vesannolla seurassaan olleen miehen kanssa ennen katoamistaan.

Teosta epäillyllä on aiempaa rikostaustaa, mutta ei aivan viime vuosilta.