Tero Pitkämäki sai töitä: työskentelee jatkossa aluejohtajana

Entinen keihäänheittäjä Tero Pitkämäki Kuopion torilla vuonna 2016. Tapio Hartikainen

Akseli Vanhala

Uransa lokakuussa lopettanut Tero Pitkämäki sai töitä. Entinen keihäänheittäjä työskentelee jatkossa start-up-yritys Leadoo Marketing Technologiesin Pohjanmaan aluejohtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään ensi viikon maanantaina.

Leadoo alkoi houkutella Pitkämäkeä töihin heti lopettamisilmoituksen jälkeen. Yrityksen mielenkiinnon Pitkämäkeä kohtaan herätti keihäänheittäjän nuorille keihäänheittäjille kohdistettu vinkki "uskaltakaa haaveilla". Pitkämäki myös kertoi, että häntä "huvittaisi mennä normaaliin työelämään".

Rekrytointikeinona yritys käytti muun muassa julkista tiedotetta, jolla se houkutteli entistä urheilijaa palkkalistoilleen.

– Minulla oli ollut siinä useampikin yhteydenotto jo alla, mutta toki persoonallinen rekrykampanja teki heti vaikutuksen. Kylänmiehiltäkin tuli viestiä, että tällainen kampanja on käynnissä ja olenko jo nähnyt. Se luonnollisesti herätti heti positiivisen kiinnostuksen yritystä kohtaan, Pitkämäki kertoo tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut