Kuopiossa kateissa ollut lapsi löytyi kunnossa

Asta Tenhunen

Poliisi etsi tiistaina loppuiltapäivästä Kuopion Neulamäessä alaikäistä lasta. 7-vuotias poika ehti olla vanhemmilltaan kateissa loppuiltapäivästä niin, että lasta alettiin etsiä kaupungilta usean poliisipartion voimin.

Poliisi myös ilmoitti katoamisesta julkisesti ja pyysi tuntomerkkien perusteella havaintoja Neulamäen alueella kadonneesta lapsesta.

Lapsi löytyi kuitenkin runsas puoli tuntia julkisesta kuuluttelusta. Poika oli itse palannut kotiinsa kunnossa ja etsinnät voitiin lopettaa.

Poliisin mukaan lapsi oli iilmeisesti tse puuhastellut jotain koulun ja kodin välillä tavallista pidempään,minkä takia hänen palaamisensa kotiin oli viivästynyt.

Poliisille ilmoitetaan Itä-Suomessa kadonneita ihmisiä päivittäin. Jos hyväkuntoinen aikuinen on kateissa, etsintöjä ei aloiteta heti. Jos kateissa on pieni lapsi tai esimerkiksi muistisairas vanhus, poliisi aloittaa etsinnät paikan päällä välittömästi ja paikasta ja tapauksesta riippuen avuksi voidaan kutsua myös muita viranomaisia tai pyytää kadonneesta havaintoja myös yleisöltä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut