Kaksi 20-vuotiasta nuorta aikuista katosi yllättäen yhtä aikaa – poliisi pyytää havaintoja

Poliisi pyytää havaintoja kateissa olevista Salla-Mari Tuorilaisesta ja Markus Heikkilästä. Arkisto

Asta Tenhunen

Poliisi pyytää havaintoja iisalmelaisista Markus Heikkilästä ja Salla-Mari Tuorilaisesta. Molemmat ovat 20-vuotiaita ja ovat liikkuneet yhdessä.

Kumpaankaan ei ole kuitenkaan saatu yhteyttä uudenvuoden jälkeen, joten poliisi pyytää havaintoja molemmista, jotta selviäisi, onko nuorilla aikuisilla jokin hätä vai kaikki kunnossa.

Heikkilä ja Tuorilainen havaittiin viimeksi ravintolassa Iisalmen keskustassa Savonkadulla sekä myös ulkona keskusta-alueella 31. joulukuuta ja 1. tammikuuta välisenä yönä puolen yöhön aikoihin. Sen jälkeen heitä ei ole nähty eikä saatu kiinni esimerkiksi puhelimella tai sosiaalisessa mediassa.

Heikkilä on 160–170 senttiä pitkä ja hänellä on tummat, lyhyet hiukset. Heikkilällä oli katoamisyönä päällään mahdollisesti harmaat farkut, siniset kengät ja sininen takki.

Tuorilainen on noin 170 senttiä pitkä ja hänellä on ruskeat olkapäiden alle lapoihin ulottuvat hiukset. Tuorilaisella oli yöllä päällään mustat farkut ja lyhyt, hihaton, hopeinen kimalletoppi.

Poliisi pyytää kaikkia havaintoja Heikkilästä ja Tuorilaisesta Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Aiheeseen liittyvää

  1. Kaksi kadonnutta nuorta aikuista löytyi kuolleina sulasta virrasta
    3.1.2020 15:42
  2. Kadonneen varusmiehen puhelin sulkeutui yöllä – poliisi suunnittelee isoja etsintöjä kadonneen naisen ja miehen löytämiseksi
    3.1.2020 9:53

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut