Seiska: Sanna Marinin isä asuu Savossa – "Isäni oli kuuluisa suunsoittaja täällä Vieremällä"

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) juuret yltävät Ylä-Savoon. Hänen isänsä Lauri Marin, 65, asuu Vieremällä.

Isä Marin on antanut Seiskalle haastattelun, jossa hän kertoo elämästään, alkoholismistaan ja suhteesta tyttäreensä. Sanna Marinia ei jutussa ole haastateltu.

Lehti kertoo, että Sanna on Lauri Marinin lapsista nuorin ja hänen viimeisestä avioliitostaan. Isän mukaan välit Sannaan ovat kunnossa rikkonaisesta menneisyydestä huolimatta.

– Vaikka harvoin ollaan yhteyksissä, eivät välit silti huonot ole, Lauri Marin vakuuttaa.

Pääministeri Sanna Marin oli lauantaina yhteydessä Savon Sanomiin ja kertoi, ettei ole ollut tekemisissä Lauri Marinin tai tämän suvun kanssa sisaruksiaan lukuun ottamatta.

Hän kertoo tavanneensa Lauri Marinin yhden kerran viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana. Marinin mukaan he eivät pidä yhteyttä, eikä hän osaa arvioida miksi Lauri Marin näin antaa ymmärtää.

 

Isän mielestä Suomen nuorin pääministeri on saanut puhelahjat häneltä ja isoisältään.

– Isäni oli kuuluisa suunsoittaja täällä Vieremällä. Sellainen kirjakin on olemassa kuin Riku Marinin kaskut. Enkä minäkään hiljainen ole.

Isä kertoo olevansa ylpeä Sanna-tyttärestä.

Hän kertoo myös alkoholin värittämistä vuosistaan, joita kertyi parikymmentä putkeen muun muassa Helsingin seudulla, ja vakuuttaa nyt olleensa juomatta yli 20 vuotta.

Isän ryyppyvaiheen alkaessa tytär oli taaperoikäinen. Sanna Marin on kertonut kasvaneensa isän alkoholiongelman hajottaman perheen jälkeen äidin ja tämän naispuolisen puolison perustamassa perheessä Tampereella.

Lisätty juttuun pääministeri Sanna Marinin näkökulma asiaan 28.12.2019 kello 12.40.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut