Nelivuotias suomalaistyttö kateissa Meksikossa

STT

Nelivuotias suomalaistyttö on kateissa Meksikossa, kertoo muun muassa paikallinen Pacozea -verkkosivusto. Maan pääkaupungin Mexicon viranomaisten julkaiseman katoamisilmoituksen mukaan tyttö nähtiin viimeksi isänsä seurassa 24. marraskuuta Coyoacánin alueella.Tyttö oli tuolloin palaamassa koulusta ja oli pukeutunut koulupukuun.

Meksikolaismedian mukaan tytön suomalainen äiti toimii opettajana alueen yliopistossa.Tytöstä on annettu niin sanottu Amber-hälytys, jossa kadoksissa olleen henkilön tietoja levitetään eri medioissa, jotta hänestä saataisiin vihjeitä tai mahdolliset sieppaajat ottaisivat yhteyttä.

Ulkoministeriöstä kerrottiin STT:lle, että ministeriön tiedossa on Meksikossa on tehty katoamisilmoitus, mutta muuten tapaus kuuluu yksityisyyden suojan piiriin, joten sitä ei voi kommentoida enempää. Suomen Meksikon-suurlähetystö seuraa tilannetta.Tytön katoamisesta kertoivat ensin Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut