Lehtien jakelu palaa normaaliksi torstaina

Postin lakko päättyi. Antti Aimo-Koivisto

Postin lakko on loppunut ja Postin jakelun odotetaan palaavan ennalleen kaikkien Savon Median lehtien osalta torstaista alkaen, toteaa helpottuneena Savon Median kuluttajamyynnin johtaja Carita Laakkonen.

– Olemme lehtien henkilökunnan kanssa eläneet jakelun järjestelyiden vuoksi poikkeuksellisen kiireistä aikaa, mutta nyt on aika palata normaaliin päiväjärjestykseen. Tilaaja-asiakkaillemme on annettava kiitosta kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä poikkeustilanteessa. Olemme onnistuneet hyvin paikkaamaan Postin jättämää aukkoa jakeluissa, mutta totta kai ajoittain tapahtui yllättäviä suunnittelemattomia käänteitä, jotka vaikuttivat asiakkaan lehden saantiin.

Laakkonen kertoo, että Savon näköislehdet ovat avoinna vielä torstaihin, mutta kun normaalijakelu on varmistunut, siirrytään takaisin kirjautumisen taakse.

– Näköislehtien käyttö on ollut lakon aikana todella aktiivista ja toivomme että asiakkaat käyttävät tuotetta myös jatkossakin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kirjautumisen kanssa ja neuvoo kaikissa näköislehtiin liittyvissä ongelmissa.

Savon Median lehtiä ovat muun muassa Savon Sanomat, Iisalmen Sanomat ja Warkauden lehti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut