Savon ammattiopiston liiketalouden opetus palaa Hermaniin

Savon ammattiopiston liiketalouden opetus palaa kauppakeskus Hermaniin viikolla 47. Hermanin tiloihin ei palaa datanomiopetus, joka järjestetään tutkintorakenteen muutoksen vuoksi jatkossa Presidentinkatu 3:ssa. Presidentinkadulle on tällä hetkellä rakenteilla datanomiopetukseen tarvittavat opetus-, paja- ja työtilat.

Kaksoistutkintojen ja urheilijoiden opetukset, valinnaiset yhteiset aineet sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinto-opetus toteutetaan pääsääntöisesti Presidentinkadulla ja Sammakkolammentiellä.

Opetuksen alkaessa Hermaniin järjestetään tukitoimia sekä tukihenkilöitä, jotka ovat paikalla päivittäin henkilökunnan sekä opiskelijoiden apuna. Marraskuun aikana järjestetään myös huoltajien ilta, jossa mukana on kriisityön asiantuntija. Samassa yhteydessä pidetään myös avoimet ovet opiskelijoille, jotka nyt ovat työjaksolla tai muuten eivät ole lähiviikkoina mukana lähiopetuksessa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut