Savon ammattiopiston liiketalouden opetus palaa Hermaniin

Akseli Vanhala

Savon ammattiopiston liiketalouden opetus palaa kauppakeskus Hermaniin viikolla 47. Hermanin tiloihin ei palaa datanomiopetus, joka järjestetään tutkintorakenteen muutoksen vuoksi jatkossa Presidentinkatu 3:ssa. Presidentinkadulle on tällä hetkellä rakenteilla datanomiopetukseen tarvittavat opetus-, paja- ja työtilat.

Kaksoistutkintojen ja urheilijoiden opetukset, valinnaiset yhteiset aineet sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinto-opetus toteutetaan pääsääntöisesti Presidentinkadulla ja Sammakkolammentiellä.

Opetuksen alkaessa Hermaniin järjestetään tukitoimia sekä tukihenkilöitä, jotka ovat paikalla päivittäin henkilökunnan sekä opiskelijoiden apuna. Marraskuun aikana järjestetään myös huoltajien ilta, jossa mukana on kriisityön asiantuntija. Samassa yhteydessä pidetään myös avoimet ovet opiskelijoille, jotka nyt ovat työjaksolla tai muuten eivät ole lähiviikkoina mukana lähiopetuksessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.