Kuopion Kaupunkilehti voitti Vuoden kaupunkilehti -palkinnon jo kolmannen kerran peräkkäin – lehdelle myös toinen voitto

Päätoimittaja Aija Pirinen on johtanut Kuopion Kaupunkilehden kolme kertaa peräkkäin Vuoden kaupunkilehti -kilpailun voittajaksi. Aake Roininen

Kuopion Kaupunkilehti on voittanut jälleen Vuoden kaupunkilehti -palkinnon. Palkinto tuli lehdelle jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Tuomariston mukaan Kuopion Kaupunkilehti on lukijalupauksensa vuodesta toiseen lunastava, arjessa kiinni oleva lehti, joka antaa kaupunkilaisille äänen. Tuomarit kehuvat lehden journalistista tasoa ja kunnianhimoa korkeaksi. Kehuja lehti ansaitsee myös siitä, että se herättää tunteita ja tempaa lukijat mukaansa.

Kaupunkilehti menestyi kisassa muutenkin, kun toimittaja Ismo Vornanen voitti Kaupunkilehtijuttukilpailun toisen sarjan jutullaan Olisiko tässä Kuopion fantasiahallitus. Viime maaliskuussa julkaistussa jutussa Vornanen lähtee liikkeelle tosiasiasta, että Kuopiosta ei ole tullut vuosikymmeniin omaa ministeriä ja jatkaa leikittelyllä siitä, minkä ministerin salkku sopisi kenenkin kuopiolaisen vaikuttajan käteen.

Savolaismenestystä täydensi Kiuruvesi-lehti, joka voitti Paikallislehtikilpailun kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjan.

Palkinnot jaettiin torstaina Suurilla Lehtipäivillä Hyvinkäällä.

Savon Sanomat ja Kuopion Kaupunkilehti ovat osa Savon Media Oy:tä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.