Savosta kotoisin oleva Johanna yrittää breikata seksiä tihkuvalla imagolla – ensimmäisellä musavideolla hetkessä kymmeniä tuhansia toistoja

Ylä-Savosta kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä Johanna Kuvaja on noussut nopeasti puheenaiheeksi musiikki-Suomessa. Kuvajan single Shower on kerännyt Youtubessa yli 50 000 toistoa, vaikka kyseessä on naisen debyytti, joka julkaistiin vasta pari viikkoa sitten.

Osa Kuvajan nopeaa ensi vaiheen menestystä on eittämättä hänen imagonsa. Ilta-Sanomat on kuvaillut Kuvajaa "Suomen Sabrinaksi", viitaten 1980-luvun povipommiin. Myös Kuvaja luottaa pr-kuvissaan rohkeuteen ja vähäpukeisuuteen.

Kuvaja on kotoisin Kiuruvedeltä ja hän on opiskellut Kuopion konservatoriossa. Nykyään Kuvaja asuu Tampereella ja on ennen muusikon uraansa elättänyt itsensä opettajana.

Ensisingle Showerin on miksannut englantilainen Sefi Carmel, joka on työskennellyt aiemmin muun muassa David Bowien ja Massive Attackin kanssa. Kappaleen kerrotaan saaneen radiosoittoa lähes 40 maan radiokanavilla ja parhaillaan se on hollantilaisen NED FM -hittilistan sijalla 20.

Shower-musiikkivideon voit katsoa alta.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut