Itsenäisyyspäivän vastaanoton teemaksi tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio keskustelevat veteraani Mauri Maunulan kanssa itsenäisyyspäivän vastaanotolla Helsingissä 6. joulukuuta 2018. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

STT

Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton teemana on tänä vuonna tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu. Niinpä presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio haluavat tällä kertaa huomioida itsenäisyyspäivän vastaanotossa henkilöitä ja instituutioita, jotka toiminnallaan edistävät luotettavan tiedon välittämistä ja yhteiskunnallista keskustelua.

–  Jokainen voi osaltaan edistää kunnioittavaa keskustelukulttuuria sekä vahvistaa luottamusta tietoon ja asiantuntijuuteen, ja mikä olennaisinta, pysyä totuudessa. Tämä rakentaa luottamusta, presidentti Niinistö sanoo kansliansa tiedotteessa.

Presidenttipari kutsuu Presidentinlinnaan noin 1  700 eri tavoin ansioitunutta suomalaista. Kunniavieraina on sotiemme veteraaneja ja lottia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut