Opiskelijat tarjoavat tiistaina jousimusiikki salissa ja tanssia ympäri taloa

L Riitta Kumpulainen

Iikka Taavitsainen

Kuopion Musiikkikeskuksella kuullaan ja nähdään Savonia-ammattikorkeakoulun ja Kuopion konservatorion opiskelijoiden teoksia niin musiikin kuin tanssin osalta tiistaina 8. lokakuuta.

Kamarimusiikkisalissa kuullaan Edward Elgarin jousiserenadi, joka on brittisäveltäjän varhaisimpia teoksia. Soittamassa on lähes 30-henkinen jousiorkesteri, joka koostuu Savonian musiikkipedagogiopiskelijoista, konservatorion musiikinopiskelijoista sekä perusopetuksen oppilaista. Kello 17 alkavan konsertin johtaa Tuomas Untamala.

Ilta jatkuu Savonia-ammattikorkeakoulun tanssinopettajaopiskelijoiden Pienten Tekojen parissa. Pienet Teot koostuu ensimmäisen vuoden opiskelijoiden ensimmäisistä yhteisistä ryhmäkoreografioista, jotka on suunniteltu erilaisiin tiloihin. Tänä vuonna nähdään viisi eri puolille Musiikkikeskusta sijoittuvaa koreografiaa, joiden esityspaikat yleisö pääsee etsimään kartan avulla. Pienet Teot alkaa kello 17.30 Valohallista ja esityksiin voi osallistua joustavasti kello 18.30 saakka. Pienten Tekojen ohjaavana lehtorina toimii Johanna Partio. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.